Nejste přihlášen/a.
Dosud jsem se domníval, že je nutné prohlídku absolvovat do přesného termínu 2 let – třeba do 12. srpna, pokud jsem na STK byl 12. srpna přede dvěma roky. Nyní jsem však z různých zdrojů odtušil, že je možné kontrolu absolvovat do konce celého měsíce (tedy 31. srpna), ve kterém mi STK vyprší. Víte někdo spolehlivě, jak to je?
Vím jistě, že rozhodující je přesný den.
V praxi při náhodné silniční kontrole to však (u auta ve viditelně dobrém stavu) policie většinou do konce měsíce "toleruje" a řeší na místě domluvou, bez pokuty. V případě nehody by se s vámi však už nikdo nebavil.
Nwn jak dnes-dříve PČR tolerovala platnost tk do konce měsíce,i když měla být třeba do 15 dne v měsíci.
Jinak vyhledejte na novinkách či některém auto portálu (auto.cz ,autoforum.cz...) o prodloužení TK z důvodu koronaomezení!TK se prodlužuje ale bližší info nwn bo mne nezajímá-jedno končí až v říjnu druhá dvě auta až příští rok,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.