Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém. Mám Fiata Doblo r.v. 2008 a chci do něj dát rádio sony, nepasuje mi zádný kabel. poradíte jakou redukci nebo něco abych to mohl zapojit? Posílám foto kabelů i rádio. Díky moc
Z toho auta vám toho určitě vede víc, než tyto dva konektory. Vyfoťte vše, nejlépe i konektory přímo na starém rádiu. U toho nového rádia určitě byla redukce na ISO konektor, nebo ne?
Jinak tady jsou profíci a určitě dobře poradí ahifi.cz/...
Zajímavé. Skoro bych řekl, že tohle není kompletní rádio, ale jen jakýsi ovládací panel. Ale tyhle auta neznám, třeba poradí někdo znalejší, nebo se zkuste obrátit na Ahifi, ohledně výměna rádia mi byli schopni poradit včetně všeho co k tomu bylo potřeba.
Originálně by tam totiž mělo být něco takového
Na prvnim snimku mas kabely z auta, ale ta antena vypada na CB antenu (vysilacka) a konektor je plus minus. Na jinem snimku je videt JACK konektor na reprak CB vysilacky.
na druhem snimku mas normalni autoradio, tohle fakt nezapojis, dokud nenajdes DIN konektor nekde zastrceny hluboko vzadu...
Vypada jako kostka, a ma v sobe napajeni i vystupy na repro:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.