Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení autorádia

Od: unter* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, mám takový problém. Mám Fiata Doblo r.v. 2008 a chci do něj dát rádio sony, nepasuje mi zádný kabel. poradíte jakou redukci nebo něco abych to mohl zapojit? Posílám foto kabelů i rádio. Díky moc

Zapojení autorádia
Zapojení autorádia #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z toho auta vám toho určitě vede víc, než tyto dva konektory. Vyfoťte vše, nejlépe i konektory přímo na starém rádiu. U toho nového rádia určitě byla redukce na ISO konektor, nebo ne?

Jinak tady jsou profíci a určitě dobře poradí ahifi.cz/...

unter*
hodnocení

No jen ty dva a jack. nic víc tam není. Přidávám foto rádia, které tam bylo, ale taky nehrálo.

Zapojení autorádia #3
Zapojení autorádia #4
Zapojení autorádia #5

Zajímavé. Skoro bych řekl, že tohle není kompletní rádio, ale jen jakýsi ovládací panel. Ale tyhle auta neznám, třeba poradí někdo znalejší, nebo se zkuste obrátit na Ahifi, ohledně výměna rádia mi byli schopni poradit včetně všeho co k tomu bylo potřeba.

Originálně by tam totiž mělo být něco takového

Miki, to je CB radiostanice a PL 259 konektor antény.

@gumidek díky, mně to právě přišlo jakési divné na rádio :)

ten jack je externí mono reprák pro tu radiostaničku.

Všechny 3 dráty co tazatel vyfotil nepatří origo autu a fiat je nikdy na svazku neměl ;)

hodnocení

0x

Hledejte svazek rádia dál. Bude tam někde schovaný.

unter*
hodnocení

Opravdu tam nic jiného není. Nevím co s tím

Má to auto reproduktory? Pokud ano, určitě je v kabelovém svazku i kabeláž pro rádio. Kdo ví, kam ten konektor mohl až zapadnou, třeba budete muset rozdělat palubní desku.

Nic tam nebude, vždyt to vůbec není autorádio. Je to CB radiostanice s tou může poslouchat max tak kamioňáky v okolí.

ladis*
hodnocení

0x

Na prvnim snimku mas kabely z auta, ale ta antena vypada na CB antenu (vysilacka) a konektor je plus minus. Na jinem snimku je videt JACK konektor na reprak CB vysilacky.

na druhem snimku mas normalni autoradio, tohle fakt nezapojis, dokud nenajdes DIN konektor nekde zastrceny hluboko vzadu...

Vypada jako kostka, a ma v sobe napajeni i vystupy na repro:

google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]