Nejste přihlášen/a.
Věšteckou kouli máme. Mě
Jsou tam závity M16x1,5
Šroub na 22 klíč je originál.
Dá se nahradit lepší zátkou co netrčí a je na imbus. Tato zátka je pro motory AZF a AME a jeho odnože ve Fabiích 1.4 MPi 44kW, 50kW a 1.0 Junior a odnože.
Všechno škodovácký motory.
M14ky má VW a tudíž Felicia 1.6ka AEE motorizace.
...
Takže M16 a hlavně novou podložku 22x16 měď.
Ten imbusový šroub je lepší v tom, že nehrozí při brodění potokem uražení vanového šroubu. On totiž netrčí u imbusové zátky. Proto je lepším řešením než origo an 22 klíč.
Origo vana koupit nejde. Kdo jí má se škodováckým číslem a znakem, tak chci a dobře zaplatím!
Těsnění - měď nebo hliník je to jedno.. Starou podložku stačí vyžíhat a bude v pohodě.
Origo vanu chce určitě aby měl originál veterána
Barva - dobrý je Alkyton.. Ale nová vana je levnější než piksla barvy, a origo pak ještě prodáš gumídkovi
To ano, ale pokud to nevzmeš odrezovačem na čistý kov tak se to po první zimě oloupe
Olej má max. teplotu ca 90°C a samotná vana ho ještě chladí tak má míň, na to žáruvzdorná barva není potřeba.
Alkyton nebo Hammerite jsou barvy s protikorozní přísadou a můžou i na orezlý povrch, Alkyton je na olejové bázi a je dlouhodobě pružný = neotřískaj ho kamínky.. Hammerite je tvrdý křehký a na exponovaných místech ho šutry omlátí..
Vany jsou ve foréze. Proto drží. Dokud se nepoškrábou, tak nereznou.
Neorigo vany mají křivě břibodovné ty vyztužovací plechy (pásy) kolem šroubů a občas je střižená díra pro šroub i do kraje plechu a šroub se při dotahování vykřivuje mimo osu. Je stím dost drbání. Měl jsem v rukách i vanu Vika a ta byla křivá celá. Měl jsem jí položenou na skleněné desce stolu.
Nejlepší je vanu sundat, vrátit zátku, nalít natural 95 a pořadně štetcem nebo toaleťákem vymýt od starých olejů mazutů. Dosedací plochy vzít plastovým lamelákem (ne smirkem nebo nožem) a odmastit acetonem.
Namazat z obou stran červený silikon na papírové těsnění, nalepit na vanu a celé přiložit na auto.
Olej plnit druhý den.
Pak vana neteče.
To vyplachování, čištění, atd... vpostatě srovná cenu vany v neoriginálu, ale origo nebouchlá vana je poklad.
Výpustní matice je daleko lépe do vany zapájena mosazí než u neoriginálu, kde je klidně i cočkem posvařená. To není dle mého dobré, ale levné určitě.
Náhradu za originál považuji pouze Dánsko.
VIKA plechové díly a vany z číny jsou z vymačkaných forem a nevhodných plechů. Pak to vše vypadá jak od prasat. Plech je zmačkaný v rozích a není hladký. Krom toho, že někdy nesedí napřesno díry šroubů.
Jeden nadšenec tuším bochá opravné díly na Pick-upy FUNy. Konkrétně zadní podběhy.
Silná vrstva tmelu nefunguje. Ty vany časem povolí na spoji víka rozvodů a bloku. Pak tečou a olejem se trošku konzervují. Možná proto u někoho mohou být jako nové.
Foréza se dá použít na nový čistý nezkorodovaný plech bez vad. Stejně jako chromování. Ale nemám to potvrzené.
K renovaci elektrostaticky lze možná použít komaxit, ale je tvrdý a praská. Za jízdy do vany letí různě štěrk a šutry. V zimě sůl ze silnic.
Za mě je nejlepší zachovalá pěkná origo vana a nalepení běžným způsobem, jak jsem popsal. Časem to povolí a vana se jemně bude mastit, ale nepoteče po ní olej. To je ideální stav, kdy je pak automaticky chráněná od solí v zimě a od následné koroze.
Snad jen ten Alkyton, jak tu psal tuším asd vydrží. Hodně se jím natírají při renovacích nápravnice nebo ramena a poměrně drží. Ale je to podvozek. Časem to vše sleze.
Origo je vždy foréza na ocelovém plechu nebo hliníková komponenta (rameno, třídílná nápravnice třeba na superbech, atd..).
Proc shanite novy vypustny sroub, respektive proc ho vubec chcete menit, nebo co si od te vymeny slibujete?
Se podívej na noty - šroub se má dávat nový. Laik se řídí manuálem, ptát se proč ho chce dodržet mi připadá ujetý..
Ale taky šroub vracim stejný a měnim jen když netěsní (zatim se mi nestalo že by to teklo), příp. měnim jen podložku když už vypadá divně..
Měděný kroužek stačí vyžíhat.. A obvykle není nutné ani to, stačí kontrola jestli neprolíná.. Utáhnout pevně ale nepřetáhnout..
Může to být kdysi stržený a vyřízlý větší závit, tak co tam je to uvidíš až po demontáži... Nebo jde kus vyšroubovat, změřit závit a zase utáhnout, vyteče jen pár kapek závitem... Ale s tim bych se nebabral a řešil to až při výměně oleje...
14 kroužek máš tak objednej 16.. Stojí ca 10 korun..
Starý kroužek obvykle těsní, a když ho vyžíháš tak tím se odstraní zpevnění předchozím utažením, změkne a je prakticky srovnatelný s novým..
Zase z toho nedělej opravu raketoplánu.. I když v současný době je aspoň co dělat a renovace veterána je dobrý využití volnýho času
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.