Nejste přihlášen/a.
Může mi poradit, jaké autíčko si pořídit? Má představa by byla, aby nebylo moc veliké, tím myslím dlouhé a ani moc široké, takže žádné combi. Moc si přeji kabriolet, ale ne se střechou koženou, ale takovou jaké je auto. To se pohybuje už ve vyšší cenně, ale to mi nevadí jo a mluvím o koupi ojetého vozu. Přemýšlela jsem nad Peugeot 307 CC2.0i 16V. Nejel jste v tom už někdo, jsou totiž autíčka, které jsou tak vymakané, že dozadu moc nefouká. Děkuji za rady předem.
Odpovědět na dotaz nemohu, takovým autem jsem nikdy nejel. Jsem pilný čtenář autočasáků a z testů vím, že bývá problém se zatékáním.
Pokud jde o auta ve třídě té 307, tak německý časáky (překvapení!) nejvíc chválí VW Eos. Srovnání kompaktních kabrio je třeba tady:
(jsou to komentované obrázky, takže se tím člověk proklikává)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.