Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, nakolik byste odhadli plus mínus cenu v neznačkovém servise za práci na osobním automobilu. Nejsem znalec, a měl jsem nějakou představu, která zřejmě (?) byla mylná...
Jedná se o kompletní výměnu podvozku, tj. všechny brzdové kotouče + destičky, všechny tlumiče a pružiny + příslušenství jako prachovky, dorazy apod.
Dá se to odhadnout? Jde mi jen o cenu za práci nebo vyjádření v hodinách (tu bych si pak odvodil). Děkuji.
Bavorák? Ferrari? Dacia?
Taky vytlučený čepy, silentbloky + geometrie.. V servisu běžný auto práce tak 10k + marže na dílech, takže celkem z kvalitních dílů minimálně 30 spíš 40k
Svépomoc z kvalitních dílů běžný auto materiál 15-20k a tak 2 dny vlastní práce.
Servisů málo, dobrých ještě míň. Tak si diktujou cenu a když to neumíš sám tak platíš...
Šak píšu dva dny vlastní práce. 5 let starý nezarezlý by to šlo bez jebačky v klídku za půl dne
Zadarmo v servisu je blbost, ale přijde mi že rejžujou "trošku dost", ty ceny bych pochopil kdyby byl v nájmu a k tomu splácel fungl nádobí, ovšem většinou to je vlastní garáž s dvorkem, nádobí nic extra co by splácel sto let..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.