Nejste přihlášen/a.
Mám Fiestu Mk6 r.v.2005, benzín 1.4 - větrák topení mi přestal fungovat s výjimkou polohy 4 - plný výkon. Usoudil jsem na problém předřadného odporu, demontoval jsem jej, ale jsa zvědavý, chtěl jsem vyzkoušet, je-li určitě chyba v něm. No zkráceně řečeno - je to v něm, ale překvapivě odpor sám je v pořádku, když jsem proklemoval ten ,,bazmek´´ na konci, větrák způsobně funguje od 1 až po 4.. A teď dotaz - ten bazmek vypadá jako dioda, ale nevím, k čemu by tam byla, spíš mi to přijde jako nějaký druh pojistky, ale proč by zase byla pojistka na odporu? Dá se vyměnit jen ten bazmek (nebo nechat proklemovaný)? Nebo vyměnit selý modul odporu - cena není likvidační, spíš jde o dobu, než to někde seženu.
Super ! Předpokládám, že to má zabránit přehřátí toho odporu, takže by asi nebylo moch chytré to proklemovat, aby se to celý nepropálilo někam ven.
Letovat se to běžně nedá (z důvodu přehřátí !), lepší je to nalisovat pokud lze přes lisovací dutinky, pájet jsem to viděl potopené ve vodě, ale nikdy jsem to nedělal... Přes dutinky jsem to několikrá na různých vozidlech opravoval. Měl bych docela strach to jenom proklemovat z bezpečnostních důvodů. Ona ta pojistka se ze srandy nepřepálí. Vždy byla závada na ventilátoru, stačí už jen jeho menší rychlost z důvodu přicpání či unaveného ložiska apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.