Nejste přihlášen/a.
Hledal bych problém u p. předního kola. Píst v brzdovém třmenu se nevrací, kolo stále přibržďuje a hřeje se. Teplem se může zvlnit kotouč. Může být také zpuchřelá brzd hadička ( zevnitř ) Ten smrad není z gumy ale z destiček.
V každém případě je na místě zevrubná kontrola brzd. Tu bez demontáže neuděláte, pokud si na to netroufáte, pak jedině servis/odborník.
Pokud auto přes zimu víceméně stálo, pak to může způsobovat rez na kotoučích. Opět bez demontáže neopravitelné. Tedy demontovat, zkontrolovat kotouče, pokud nejsou moc opotřebené, tak stočit, jinak vyměnit za nové. Destičky rovněž zkontrolovat a buď rovnou vyměnit nebo podle jejich stavu vrátit, popř. po jejich srovnání na smirkovém papíře.
@au1: Na kotoučích (a ani na deskách) toho okem moc neuvidíš. Jak jsem napsal: Tedy demontovat, zkontrolovat kotouče, pokud nejsou moc opotřebené, tak stočit, jinak vyměnit za nové. Pokud se ti to nelíbí, je mi líto. Ale okem to zvlnění, popř. poškození rzí, nepoznáš!
ahoj, vždyť píšu že jsem měl třmeny sundaný tzn i destičky. na pohled vypadají dobře, stejně jako kotouče. ty nejsou zarezlý, kontroloval jsem i jestli není nějaká prasklina... okem ale asi nepoznám jestli jsou zvlněný, motal jsem s nima, nevím čím se zvlnění měří
to auto zas tak dlouho nestálo, střídám týden na HO týden v práci, takže v zimě stálo nejdýl asi 3 týdny když byly ty mrazy, jinak každej druhej týden je v provozu. co ten smrad spálené gumy při intenzivním brždění? mohl se přes zimu seknout třeba pístek kterej by se špatně vracel a přibržďuje kolo? na heveru jde s kotoučem normálně točit, není potřeba žádná extra síla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.