Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Transita rv 2001. Problém je v zapalování, když vypínám motor tak normálně otočím klíčem zpátky jak má motor vypnout, jenže nic se nestane a musím ho zase dat do 2. polohy a zase zpět a motor se vypne. Známej se docela vyzná v dodávkách, neví co stím. Měl sem to v servise, dal sem 1500 za opravu ale asi po týdnu se to zase opakovalo. Neměl někdo podobný problém?
Bude špatná spínačka.
Před cca 5 lety taky byla doba, kdy jsem Tranďáka staroval šroubovákem, ve 110km/h se mi vypínalo turbo, a skoro jsem se nemohl dostat do auta, protože klíčky už měli životnost za sebou...
doplněno 30.03.10 21:47:spínačka se koupla později nová, ale taky houby vydržela...
no bylo to v servisu Ford, tak sem spoléhal na to že to sou odborníci a dají to do pořádku. Pokud by to byla spínačka tak by to řekli nebo nějak vyřešili. Ale uvedli jen že neví kde je přesně chyba.
Za co jste dal těch 1.500,- Kč? Snad ne za to, že Vám odborníci ve značkovém servisu řekli, že tomu nerozumí?
No po první prohlídce a opravě. S tím že by mělo být vše v pořádku. Když sem se tam ukázal za 14 dní tak sme se samozřejmě dohodli že peníze vrátí a na auto se zase koukli. Se servisem a vrácením peněz nebyl problém.
Viděl bych to na ventil odpojování přívodu nafty do vysokotklaké hlavy čerpadla. Můžete napsat typ motoru?
motor je 2.5 TDI, a když se motor vypne takovým způsobem jak se má, tak vytáhnu klíč motor ještě chvíli běží a asi po cca 2 min vypne. Jenže pak to auto ubec nechce táhnout, jede jaky bych stál aji na brzdě.
ještě mi prosím napište výkon. A jak se motor chová po vytažení klíčku? Má normální volnoběžné otáčky a po oněch 2 minutách normálně chcípne nebo prostě padají otáčky tak dlouho, až motor chcípne?
Nevím přesně výkon ale je to kolem 74kW. Když klíče vytáhnu tak motor běží dál uplně v klidu ve volnoběhu. Jak uplynou cca 2 min tak to zdechne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.