Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot boxer obytnak

Od: dominik007* odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
Mám starého boxera l1h1 normální dodávku a chystám se ho předělat na takový mini karavan. Ale chci se zeptat mám verzi bez oken prostě klasickou dodávku a chci tam nainstalovat toto okno doplnkyprokaravany.cz/...
Mohu ho tam mít? Nebo bude nějaký problém například na technické?
Díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

1x

dodavkyeshop.cz/...

tady jsou lepší okna

13.03.21 11:22

*palec2*

hodnocení

0x

Okno by mělo mít atest. Tedy okno někde na baráky na autě neprojde, ale tohle projde.

Spíš L1H1 to tam budeš lozit pokolenou jako ála v čajovně po koberci? Ale proč ne. Mě se karavanig dlouhodobě líbí.

xenofob
hodnocení

0x

normální dodávku je nutné po fyzické přestavbě schválit na normální karavan, takže technické prohlídce před schválením + tehcnciké kontrole se nevyhneš...také vážení, vestavbou dalšího vybavení / záchod sprcha postel stolek) se mění provozní hmotnost...tajkže po úpraváích na váíhu, s vážním lístkem a popsiem přestavby na STK? pak s protmol y a dpoklady na úřad

homologovaná okna projdou ale to na odkazu je malé sociální...:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]