Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oct 3 nefungují budiky

Od: octiii odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

už jednou jste mi pomohli tak to zkousim znovu. U Oct. III z 2014, mi dnes behem jizdy zhasl stredovy display (kde jsou km, spotreba atd.), tak jsem zastavil, chvilku pockal a znovu nastartoval, abych zjistil, ze uz nejdou ani budiky. Dojel jsem domu a zastavil v kopci cca. 30st. a za 20 min, jsem znovu nastartoval a display naskocil. Budiky ale stejne nejdou, a kdyz jsem zkousel jestli je funkcni alespon funkce displeje, prisel jsem na to, ze nejde prepinani na jine mody (rychlost, spoteba, atd. a ani mezi celkovymy, momentalnimy hodnotamy prepinacem na prave pačce), ale km jak na celkovem tak cestovnim kilometrovniku nabihaji. Dokázal by mi nekdo poradit co by to mohlo byt? Vlhkost nebo deska? Předem moc děkuji za radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rozdělej a uvidíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]