Nejste přihlášen/a.
Ahojte všíchni, mám takový problém, ale nevím čím to je...Mám Ford Mondeo 1.8 TD, 97...No a teď ten problém, když otočím klíčkem na žhavení a poté normálně startuji a jedu, tak mi přitom všem blíká oranžová kontrolka úplně dole v levo, myslím si že to je asi kontrolka airbagů a předpínače pásů, ale nevím proč bliká, nemáte někdo s tímto zkušenosti, že by jste mě prosím poradili co s tím?
Ne to nemám, tady u těchto aut, to ještě nejde regulovat, jako na vypnutý a nevypnuty airbag spolujezdce.
ne stačí něco lehčího , u mé alfy stačí položit diplomatku a jak se pohybuje kontrolka taky začne problikávat .
Jako jak to myslíte, že položíte něco na sedadlo a ono vám to začne problikávat? mě to přímo blíka, ať už v tom sedím nebo nesedím...
Nevím, jestli se dá koupit samotné, ale na vrakovišti Vám ho prodají za pár kaček.
Bylo by dobré si sehnat příručku, a dělat to podle ní.
Jinak si myslím, že oddělat sedačku, a jít po drátkách.
V sedáku by měla být "kapsa", kde je to čidlo schované.
To je všechno na domluvě, ale vydělat by Vám to měli.
Moc se jim nelíbí, když si tam člověk dělá co chce, a navíc nelze počítat s tím, že sebou budete mít příslušné nářadí.
Ano stačí položit něco na sedačku (1kg a vic)a nemusí tam nikdo sedět. Jinak bude asi potřeba dojet na diagnostiku.
A ono to čidlo je někde pod sedačkou? když to nemá se sedačkou nic společného přeci ne? když se jedná o airbagy a pásy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.