Automatický přepínač nerozsvítí zadní světla + SPZ při funkci Coming/Leaving Hom
Od:awaker32odpovědí:6změna:
Zdravím, našel jsem toto forum, tak snad se vyřeší můj problém.. No.. Pořídíl jsem Automatický přepínač světel na mého Golfíka, v pohodě jsem odpojil origo a dal místo něj ten nový, tento přepínač má spolu i senzor na snímání denního světla + funkci Coming/Leaving Home, kvůli které jsem ho hlavně kupoval. Po napojení normálně svítil a fungoval, senzor snímá, reaguje na světlo a na tmu jak má, ale mám problém s funkcí C/L Home.. podle návodu jsem ho aktivoval, ale při odemknutí nebo zamknutí se mi rozsvítí jen přední lampy, zadní + osvětlení SPZ jak by mělo, se nerozsvítí.. Zkusil jsem přepínač několikrát resetovat či vypojit, nastavit znova C/L Home funkci, ale stále se rozsvícejí jen přední.. časování je také spravné, nastavím na 10s, tak opravdu za 10s zhasnou. Nevíte čím to může být, že se nechtějí rozsvítit ty zadní lampy + SPZ? Nikde jsem nemohl najít odpověď, budu rád za každou tady nebo radu
Netuším. Buď nekompatibilita dílu nebo chybné kódování.
Díl je origo?
Golf jaký?
awaker32
Je to možné, že je vadný přepínač no.. Jinak přepínač je z Ali (čina) tady to mají jen v jednom eshopu a za nesmyslnou cenu, přitom to tahají také z číny.. a mám to v Golfu MK4
Mě jen tak napadlo, jestli třeba ten přepínač při té funkci Coming Home, nerozsvěcuje světla jen pro denní svícení, což by odpovídalo, že se rožnou jen předky a né zadní spolu SPZ, jelikož co jsem se dočetl, tak se mají i rozsvítit budíky a ty mi také nesvítí když auto odemknu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.