Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto které mi doposud nebylo opraveno!

Od: rhadley® odpovědí: 7 změna:

Zdravím, dal jsem moje auto na opravu jednomu mechanikovi a mám takový problém .. Auto mám u něho už přes půl roku a furt mi nebylo opraveno .. Když ho kontaktuji tak se furt vymlouvá na to, že byl pryč, že mu odpadl mechanik, že byl nemocný a furt nějaké výmluvy .. Kontaktoval jsem ho v Pondělí a řekl mi, že v Úterý si pro to můžu přijet .. Když jsem mu teda napsal v Úterý, že si pro něho jedu a že kolik si mám připravit penež, tak mi byla zase řečena jedna výmluva, že auto nedobíjí, že se na to musí ještě podívat a že ať ještě nejezdím .. Tak jsem si řekl, že počkám ještě do dneška a že mu dneska napíšu .. Napsal jsem mu a nebylo mi doteď odpovězeno. Už nevím jak prostě pokračovat .. Žádný Zakázkový list jsem s nim nepodepisoval .. Tak potřebuji od Vás radu jak dále pokračovat .. Už si s ním fakt nevím rady a rád bych už měl svoje auto opravené. Děkuji moc za rady! ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dojeď si pro auto, odvez ho k někomu jinému spolehlivému a pokud tenhle mizera bude něco chtít, tak akorát pěstí mezi oči. Bez zakázkového listu bych mu nedal ani korunu!

A nejezdi sám. Vezmi sebou nějakého/nějaké ranaře, aby ten debil pochopil, že o další protahování opravy nestojíš a aby ho bez problémů vydal!

To, co ten blb dělá, je nezákonné!

hodnocení

5x
Auto bych si odtahl do jiného servisu a to neprodleně tomuto blbovi bych nezaplatil ani korunu a udělal mu reklamu všude kde se dá
Tady taky takovej jeden vykutalenej servis na kterej dojel muj znamej
club-opel.cz/...
hodnocení

No tak ten tvůj kamarád to je taky úžasný no ... Jak toto si může někdo dovolit ...

hodnocení

2x
Prostě bych tam zajel a chtěl bych vidět svoje auto a ať ti ukáže co má hotové a jak to "nedobíjí"..Taky znám podobné mechaniky.Buď ten člověk jen nestíhá a nebo hraje nějakou levou.Normální to není.Někdo neumí říct, že se mu do toho nechce a nebo, že tuhle a tamtu věc prostě neumí..
hodnocení

Dobře, dám na Vás .. Jinak děkuji moc .. A když budou furt nějaké výmluvy tak asi prostě nejlépe odtáhnout a dát to k někomu jinému .. A ještě otázka .. Jak mám tedy pokračovat když mi nedal zakázkový list a řekne si nějako přepálenou částku? .. Když ono je to těžký no, já nevím jestli to bude 30 nebo 50 nebo 20 .. Prostě nevím :D On se nevyjadřuje. Zítra tam sjedu.

hodnocení

Vezl jsem tam auto normálně na své ose .. Auto bylo plně pojizdné, akorát bylo přidřené na 6 válci .. Měl jsem to tam měsíc a po měsíci jsem mu napsal jak to vypadá a on mi odepsal, že na takový typ motoru se nevyrábí výbrusové ložiska .. Tak jsem si o tom nějak začal zjištovat a napsal jsem do jedné firmy která se zabývá německými motory a ti mi řekli, že výbrusové ložiska normálně dodavají .. Tak jsem si vše zařídil sám, objednal jsem si vše sám a jenom jsem mu to tam dál a řekl jsem mu, že ať mi to prostě jenom opraví .. Takže furt jenom čekám a čekám .. Minulý týden jsem mu psál jak to teda vypadá a on mi odepsal, že motor už běží, ale, že se mu nezdá chod motoru .. Že to nedobíjí a že asi visí uhlíky v alternátoru, že to rozdělá a podívá se po tom .. Ale já jenom nechápu proč mi tedy psál v Pondělí, že v Úterý si pro to můžu přijet ,, No a na to mi právě, že přišla ta zpráva, že to nedobíjí, že ať nejezdím no .. A zase se bojím toho, že když to odvezu tak po mě bude chtít majlant a za týden se to rozsype ne? .. Toho se prostě bojím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zakázkový list

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]