Nejste přihlášen/a.
Je to držák výfuku, ale domácí předělávka, originálně byl celý z jednoho kusu plechu, ale někteří si na něj přidávali silentblok(y) kvůli snížení přenosu vibrací. Potom však zase více trpěly samotné výfukové svody.
Kdyby to byl originál, tak pár korun dostat můžete.
V tomhle případě byste se spíš měl ptát: "kolik zaplatím za likvidaci tohoto dílu"?
Co prskáš? Že to je bastlenej držák vejfuku ses dozvěděl a že to má hodnotu šrotu taky. Jestli chceš víc tak nabízej, třeba najdeš hejla kterej si to neumí za půl hodiny vyrobit sám a dá ti za to litr
Jestli je tu někdo vzteky bez sebe, tak jedině vy. Právě jste to svým komentářem prokázal.
Že si diskutující na internetu tykají, je naprosto běžná věc a i já, který jsem na tykání od neznámých, navíc obvykle o dost mladších osob značně háklivý, ho klidně na netu respektuji. Tedy pokud se odehrává v mezích slušnosti.
A aby bylo dopředu jasno, mě se to vůbec netýká a přimíchal jsem se, protože z nudy slídím a hledám kam bych zaryl
Ptal jste se, co to je a jakou to má cenu. Dozvěděl jste se, co to je a že to žádnou cenu nemá. Tedy konkrétní a věcné odpovědi.
Takže co vlastně chcete? Že jste se dozvěděl něco jiného, než jste se dozvědět chtěl, je Váš problém. Jediný, kdo se tu bůhví proč vzteká jste Vy.
Tak pane Škodiči-mělo byste si dát pozor jak a koho neoprávněně kritizujete! P. Asd tu není takový "čumil jako Vy. Je řádný , tzn registrovaný člen poraďte,který zde dal hooodně dobrých rad.Tedy na rozdíl od Vás,který se jen se pokouší na někoho kydat špínu, navíc asi proto, že se Ván nedostalo rady jakou jste chtěl slyšet!
Nechtěl jsem toto psát do věřejně přístupného fóra ale do SZ.Jenže to nejde když nejste registrovaný člen.
Já mám právě pocit, že silentblok sloužil ke snížení přenosu vibrací, ale tím, že byl uložen výfuk na jedné straně pružně, právě sváry trpěly víc. Někteří to dělali pružně na obou stranách, místo pevných trubek dali vlnovce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.