Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový hloupý dotaz. Já mám na autě pružiny u zadního tlumiče přímo na tom tlumiči. A myslel jsem si, že je to tak u všech aut. Ale včera jsem se podíval na video demontáže Superbu 3 a zjisti jsem, že ten a další koncernový auta, mají ten tlumič samostatně a ta pružina je za tím tlumičem ukotvena o nápravnici? Uplně přesně tomu nerozumím. Každopádně se Vás chci zeptat, jaké jsou v tom rozdíly. Původně jsem myslel, že to je nějaký nový způsob upevnění, jenže má to i tak jedničková oktávka.
Muze jit o jine konstrukcni provedeni stejneho typu napravy a nebo o zcela jiny typ napravy.
Typem napravy mam namysli predevsim jeji kinematiku - tedy pohyb, ktery vykonava pri propruzeni.
Existuji ruzne typy naprav, vhodna pro ruzna pouziti. Kazda s odlisnymy vyhodami a nevyhodami. Nektere poskytuji kvalitnejsi kinematiku a tedy i kvalitnejsi jizdni projev, ale treba za cenu vyssli sozitosti, vyrobni ceny, hmotnosti, zastavboveho prostoru... jine, muzou mit urcita funkcni omezeni, ale za prjatelnejsi cenu a dostapcujici pro zamysleny zpusob pouziti vozu.
Jine jsou si zase vlastnostmi konkurencni a jejich pouziti je fylozofii automobilky, dodavatelskym retezcem, pribuznosti s dalsimi modely a unifikaci podvozku a dilu, vyrobnimi linkami, patenty atd.
Tech naprav a jejich provedeni je skutecne cela rada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.