Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW 335i e92

Od: rhadley® odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám takový problém s autem .. Nedobíjí mi to. tak jestli uhlíky v altíku? Nelíbí se mi ani moc chod motoru .. tak jestli to bude od toho? Díky moc za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

creepy
hodnocení

0x
Jestli se v souvislosti s dobíjením změnil u chod motoru,může to dělat volnoběžka na altiku...jinak u tohodle motoru už je strašné moc elektroniky takže bez pořádný diag toho svépomocí moc nevyřešíš
hodnocení

Uz to dobiji .. byl to regulator altiku ... akorat to ted pise chybu P0012 nacasovani vackove hridele ...
asd1

Skočenej rozvod?

hodnocení

Rozvody jsou ted prave, ze delany .. komplet motor po GO .. mel jsem ho pridreny na 6 valci .. Akorat to ted pise tady tu chybu .. solenoidy jsou vycisteny.. tak nwm co by to mohlo jeste delat.
creepy
Tak jestli sou úplně KO tak vyčištění nepomůže,zkusis od někoho půjčit a prohodit je
asd1

No tak ne skočenej ale blbě nastavenej rozvod *smich* Tlaky OK?

hodnocení

2x se to kontrolovalo a vse sedi na znackach a i je to zaaretovany ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]