Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dokument pro změnu RZ?

Od: johnyd97 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosím jaký dokument si vzít na úřadě pro žádost o změnu RZ?
Po nehodě na RZ poškozená, tak jsem volal na úřad jestli bych mohl dostat novou a prý ano. Buď stejnou do 14d nebo jinou ihned. Zvolil jsem tedy jinou.
Zítra tam mám jít a nevím jaký dokument si mám vyplnit, abych tam pak nepřemýšlel, co konkrétně zvolit... U vstupu je stojan, kde jsou formuláře.
Je to dopravní inspektorát Bohdalec v Praze.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doufám, že ten formulář je stále platný. Odkaz vede přímo na stránky MD...

mdcr.cz/...

doplněno 07.03.21 12:24:

Tak jsem ten formulář projel a nevím, přijde mi, že to je přesně to, co nechcete, tedy vydání nového exempláře stejné RZ.

Našej jsem ještě jeden formulář

DSA_Oznameni_ztrata_zniceni_odcizeni_RZ (1).pdf 647.48 kB
johnyd97
hodnocení

Děkuji, ale já bych potřeboval jiné RZ, neboť na stejnou bych musel čekat a to bohužel nemohu a ani nechci, i vzhledem ke změně bydliště.
Takže počítám s tím, že dostanu A místo mého P. Což mi nevadí.

hodnocení

2x
Je to dopravní inspektorát Bohdalec v Praze. Ne není to dopravní inspektorát Bohdalec .Je to registr či evedence MV na úřadu Bohdalec.Tiskopis třeba tento (viz odkaz-stáhnout a vytisknout,doma vyplnit) : mdcr.cz/...

johnyd97
hodnocení

Ještě bych rád dodal, že jsem tenkrát měnil trvalý pobyt a v TP mám zapsán pobyt původní.
Je nutné vyplnit ještě dokument pro změnu pobytu nebo jak to je?
xenofob

ano, žádost o zái změny údajů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]