Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Sháním nějakou levnou OBD2 bluetooth jednotku pro feldu (1.3MPi) 99, která podporuje Android a apilikaci Torque.
U všechny podobných jednotek je napsáno, že poporují evropská benzínová od roku 2001. Tím asi myslí Euro 3?
Já uzažuju o této: alza.cz/...
Ale někde na internetu jsem četl, že u feldy blbe. Nepomohl by mi někdo s výběrem? :D
Děkuji
Je vám zbytočne zháňať diagnostiku na felíciu. Mám originál VCDS a dá sa vyčítať len pár hodnot s obmedzenou výpovednou hodnotou.
Dobře děkuji, jen mám možnost ji za pár korun koupit. Tak mi šlo o to, jestli by to fungovalo. I tak děkuji.
Protože s tím neumíš
Na Feldě se dá vyčíst a nastavit klapka, čidla, immobilizéru nakódovat klíče, ABS,EDS jednotku odvzdušnit a jednotlivá kola ověřit, Airbagová jednotka zas podporuje 4 bagy dle výbavy a všechny je měří a kóduje.
Jestli máš monotronic v LX, tak tam toho moc nevykouzlíš, ale i tak je tam dost věcí.
Na MPi je i docela přesný náběh lambdasondy a její práce v reálu ve vag scope
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.