Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší OBD2 bluetooth jednotka pro Felicii

Od: gorockk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Sháním nějakou levnou OBD2 bluetooth jednotku pro feldu (1.3MPi) 99, která podporuje Android a apilikaci Torque.

U všechny podobných jednotek je napsáno, že poporují evropská benzínová od roku 2001. Tím asi myslí Euro 3?

Já uzažuju o této: alza.cz/...

Ale někde na internetu jsem četl, že u feldy blbe. Nepomohl by mi někdo s výběrem? :D

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je vám zbytočne zháňať diagnostiku na felíciu. Mám originál VCDS a dá sa vyčítať len pár hodnot s obmedzenou výpovednou hodnotou.

gorockk*
hodnocení

Dobře děkuji, jen mám možnost ji za pár korun koupit. Tak mi šlo o to, jestli by to fungovalo. I tak děkuji.

Protože s tím neumíš :-D

Na Feldě se dá vyčíst a nastavit klapka, čidla, immobilizéru nakódovat klíče, ABS,EDS jednotku odvzdušnit a jednotlivá kola ověřit, Airbagová jednotka zas podporuje 4 bagy dle výbavy a všechny je měří a kóduje.

Jestli máš monotronic v LX, tak tam toho moc nevykouzlíš, ale i tak je tam dost věcí.

Na MPi je i docela přesný náběh lambdasondy a její práce v reálu ve vag scope

hodnocení

0x
Kdybys byl z okolí Hradce K. Tak se můžeš zastavit a zkusit to zpárovat s mobilem (torque). Jinak, vzhledem k tomu že ten modul v Číně stojí 5 dolarů, nemá smysl to moc prožívat. V nejhorším to vyhodíš nebo někomu daruješ a tu stovku odepíšeš.

hodnocení

0x

Nekupuj si android. Nebudeš moct nic nastavit. Jen číst.

Kup si KKL-USB a VAG COM 4

Uděláš komplet všechny operace jak čtení, tak přizpůsobení, nastavení a test akčních členů + čtení jízdních hodnot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]