Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dostala jsem teď služební Fabii a zjistila jsem, že nevidím předek kapoty – parkovala jsem víceméně odhadem.
Jde s tím něco udělat? Nastavit sedadlo apod.?
Jsem docela dost vysoká (175 cm), ale stejně dál jak na palubku nevidím.
Díky.
a zjistila jsem, že nevidím předek kapoty
Moment, Vy v některých autech vidíte přední hranu kapoty? Já ji viděl naposledy v žigulíku a stodvacítce. A to mám 194 cm. Od té doby, co konstuktéři aut přestali kopírovat krabici od bot, jezdím odhadem. Výjimkou je akorát dodávka. Před barákem máme tak málo místa, že jezdíme na kontakt. Známkou dobře zaparkovaného auta je, že řetěz za obrubníkem se pohne... Takhle parkuje celá ulice a až na jednu blondýnu nikdo neboural...
Můj výhled z auta. A ano, je to dvojková Fabie. Nevidím ani centimetr plechu. Při výšce 194 mám ve Fabii sedačku nadoraz dole a na předposledním zoubku dozadu, jinak bych měl kolena pod bradou, holt dlouhý nohy. Mmch. v trojkovým Focusu jsem sice seděl o poznání výš, ale zase jsem drhnul kolenem o tunel a nad hlavou měl asi 2 centimetry. Byla řeč o tom, že vidíte předek kapoty. To jako fakt? Vy všichni vidíte za obzor? Dyť je to kulatý!
Mám 186cm a na X-trailu vidím i rožky světel co čumí. A nesedím na volantu. Sedačku mám uplně vzadu. Na Škodě Rapid taky vidím kapotu.
Asi mám dlouhé tělo a krátké nohy, jinak netuším, proč s takovou výškou nevidíte
Jakože si neumím dát sedadlo nahoru nebo že neumím řídit "poslepu"? Protože když ani netuším, kde je alespoň kousek plechu přede mnou, je to fakt naslepo.
Na vrácení řidičáku to nevidím, ale upřímně řečeno poněkud Vás nechápu. 175cm není nijak málo, znám mnohem menší lidi, kteří řídí skvěle. Je ovšem trochu s podivem, že netušíte, že u dnešních aut je zvedání sedadla víceméně standard, přinejmenším bych očekával, že když už dostanete novou káru, aspoň si prolítnete návod - já sice řídím už od socíku, ale přesto si u každého nového auta aspoň stručně pročtu, k čemu je ta které funkce, co a jak dělat.
¨Co se týče ,,nevidím předek - jedu poslepu - tipnu si : Jste šofér s hodně čerstvým řidičákem. Tudíž nevyježděná. Protože obecně je třeba mít každé auto v oku. Ať jde o zmíněné Citigo, nebo třeba tahač s návěsem. Což lze docílit jen praxí.
Jinak pro parkování jsou pro podobné řidiče dobrou pomůckou parkovací senzory. Pokud je auto nemá, dají se doinstalovat, což by i zaměstnavatel měl pochopit. I u nás totiž máme jednoho umělce, co už obouchal dost aut (pravda, jezdí plechovým Partnerem) takže šéf si lehce spočítal, že dát pár tisíc za pípák je levnější, než věčně dobité auto.
Neznám fábii,ale - přítelkyně je o jeden cenťák menší,než Vy. Ve všech autech cpe sedačky co nejníže a nejvíce dozadu. Za volantem vypadá jak malá holka,čouhá jí přes rám okna jen hlava. Nezažil jsem,že by brnkla zrcátkem anebo auto odřela. Jste vyježděná? Jak dlouho máte noty? Zkušený šofér zvládá i auta se špatným výhledem.
Hodně lidí levým stehnem při nastupování a vystupování tu páku co ukázal miki napumpuje dolů a pak sedačka sedí na zemi pro člověka co má 2 metry. Takže napumpuj pákou levou rukou nahoru.
Eterete, negarantuji. Ale je s podivem, že nedokážete seřídit sedačku, ale dokážete nastartovat. Co zrcátka?
Tak potom beru zpět.
A garantujete mi, že uvidím, když to dám výš, jo? Jinak budu brát při parkování všechny zdi, ploty a auta kolem
Pro řízení vozidla jsou dané určité parametry tělesné výšky, které musíš splňovat.
Garantovat ti nemůžeme nic.
Sedadlo je od výrobce navržené tak, aby šlo výškově nastavit. Pokud neuvidíš na kapotu, tak raději s autem nejezdi.
Tím že někomu odřeš auto jsi způsobila nehodu a taky budeš platit způsobenou škodu.
colombo,
Pro řízení vozidla jsou dané určité parametry tělesné výšky, které musíš splňovat.
Prosím o poučení, kde najdu ty parametry?
(Aťka Janoušková jezdila s auty...)
Tak snad při 175 cm výšky tělesné podmínky splňuju. Jde mi o to, jestli to prostě při nastavení sedadla půjde nebo neuvidím nikdy nic, protože to auto tak prostě je udělané.
Parametry - zejména max. tělesnou výšku - musí splňovat řidič tanku nebo BVP.
Manželka má 155 cm a s fabií jezdí doma i služební.Když při vystupování nechá sedačku ve "své" poloze, "normální" člověk nemá šanci se tam usadit
Tý jo - tak jestli má Colombo pravdu, tak jsem dojezdil. Takže když jsem jezdil Fóbií se svými 205 cm tak jsem spáchal nějaký problém?
Nunici nevím jak dnes, ale znal jsem x tankistů s výškou 2m a neměli s tím problém! Pravda je pro ně výhodou menší výška, ale nikde to nebylo stanoveno.
No to nevím, na vojně jsem si v autoparku několikrát zkoušel řídit T72 a jen s otevřeným deklem, jinak utrpení. Zlatej ZiL, v tom se jezdilo jako v osobáku.
Ano, stará auta.
Jestli má výškové zvedání i moje felicie, to nevím, nikdy jsem to nepotřebovala - na kapotu vidím až úplně dopředu a kdybych si to zvedla, asi bych už drhla hlavou
Výškově stavitelné sedačky ve Felicii jsou pouze u akčních modelů třeba Mystery a za příplatek. Ale to je spíš houpačka, kdy se pouze zvedne zadek a zhoupne dopředu. I tak se ale zvedne posez. Je na to malá plastová šedá páčka na rohu vepředu)
Dobrý den,
není to o ničem jiném, než o praxi. Za pár set km získáte odhad. Nestyďte se při parkování, pokud si nebudete jistá, občas vystoupit z vozidla a podívat se na skutečnou vzdálenost od pevného bodu. Z auta to vždycky vypadá strašidelněji než ve skutečnosti. Není to žádná ostuda a za pár parkování to budete mít v malíku. Doporučuji primárně parkovat pozadu. Vejdete se snáze do míst, které poprředu dělají problém. No a když už tam zacouváte, tak popředu vždycky vyjedete bez újmy.
Mám 186cm a také ve fabii nevidím konec kapoty, poslední auto kde byla vidět byl favorit/felicia. Nicméně u Fabie je výhoda že je ten předek proti jiným autům opravdu realitvně krátký a dost to zkresluje takže se dá parkovat opravdu natěsno.
Nepotřebovala bych vidět asi úplně konec kapoty, ale aspoň kousek. Pro "představu a odhad".
Ale zatím jsem byla jen za sklem, plechu jsem neviděla ani centimetr.
A k čemu to potřebujete, za jízdy to potřeba není a při parkování někdě na těsno se můžete nadzevdnout a naklonit nad volantem. I já to tak dělám jinak stojím zbytečně daleko. A např. v garáži kde parkuji 10cm od zdi mam pomůcku že si pootevřu dveře a mezi regály mám mezeru přesně na otevření dveří řidiče, takže jakmile se dostanu do místa kde jdou naplno otevřít vim že stojím přesně kde chci.
Z Fobie je opravdu blbý výhled, tam se hodí výcvik řidiče tanku
Je velký rozdíl vidět jako poslední kus auta spodní hranu čelního skla nebo i dvě třetiny haupny jako na normálních autech. Ty kecy jak s tim prvním bravurně najíždí ke zdi na centimetr přesně, to bych chtěl vidět naživo :D. Výrobce to řeší pípákama vepředu, když tam nejsou tak je to voser.
Když se dostanu k autu který neznám, tak si ho projdu co tam všechno je a jak to funguje. Sednout a jet bez přípravy, to udělá jen lama (mimo nouzi kdy neni čas studovat). Nastavit si posez je první věc která je třeba a výška sedačky k tomu patří. Že u Schade výškově stavitelnou sedačku nezná se nedivim, ještě nedávno to u nich byla příplatková exotika (u jiných v té době standard)
Bohužel služebák se fasuje, tak výměna auta za to který má normální výhled asi neprojde..
Musím tedy nesouhlasit s Fabii se mi osobně parkuje asi nejlépe ze všech aut, to auto je neuvěřitelně přehledné a je to jediné auto se kterým zaparkuji podélně do řady na první pokus a to tak parkuji tak jednou za rok takže to v ruce moc nemám. Ale normálně jezdím o půl metru větším autem takže je to i o tom že mi to najednou příjde hrozně malé.
@asd1
Párkrát se mi stalo,že jsem nafasoval dodávku a prostě nebyl čas ani se zeptat jestli se do toho leje nafta nebo benzín, takře se to řešilo operatvně přes mobil, Na druhou stranu jsou ovládací prvky které jsou u většiny aut stejně
Ale nastavení sedačky a zrcátka je základ
Pak za jízdy objevuješ takový věci jako že tam je tempomat, kde pustit mlhovky, jak se přepínaj dálkový, stěrače, nebo třeba jak zařadit zpátečku když zrovna potřebuješ rychle odcouvat Ne každý auto to má stejně a klidně stěračem nasucho poškrábeš okno pískem (chtěl jsi pustit ostřikovač a vono to stírá
..
Minimálně obejít auto jestli má všechny kola, nastavit posez + zrcátka a zkusit základní ovládání, to je základ a bez toho vyjede fakt jen lama. Nebo někdo kdo fakt musí jet hned, ale to jsou vyjímky..
Je to jako s tou blondýnou která donese víčko a ptá se co se tam leje - 7IO ..a on to OIL (tohle jsem fakt zažil na benzince )
To otočené ovládání stěračů nemá jen Focus ale i Volvo, mám ho 2 roky a dodnes zapínám při setření cyklovač, je to fakt nelogické. Nejen koncern ale i většina ostatních značek to mají logicky.
No mě spíš štve u Focusa ostřikovač, že se ovládá jak u Favorita mačkáním páčky do volantu. Na všech autech co jsem kdy řídil přitažením páčky k sobě jdou stěrače a ostřikovače čelního skla (wish-wash).
U Focusa jde zadní okno.
Přehození přepínání směrů, jako má volvo nevadí. To má přehozeno i opel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.