Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moped auto

Od: zuzkajonak odpovědí: 6 změna:
Dobrý den ,mám problém ! Nemám řidičák skupiny B . Mám jen A . Řidičák jsem nikdy nepotřebovala . Teď se starám o nemocnou matku a potřebuji dene jezdit cca 2km (popojizdky ). Prosím o radu nějaké moped auto ,elektromobil ,cokoli za rozumnou cenu ,co se dá spravit běžně v servisu ! Rozšíření řidičáku by trvalo ,já musím fungovat hned !

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

1x

Připadají v úvahu "auta", se kterými se dá jezdit od 15-ti let a právě to z nich dělá auta předražená. Nejznámější je ten Aixam, ale i třeba trojkolka Piaggio Ape to splňuje. Pokud máte "velké A", pak můžete přidat vše otypované jako motocykl s postraním vozíkem.

02.03.21 06:12
hodnocení

0x
Aixam

xenofob
03.03.21 14:54
hodnocení

0x

Ligier

hodnocení

0x

Levnější než koupě takového automobilu, pojištění, náklady na servis a palivo - různé formy Taxislužby, uberu atd.

A na tu vzádlenost, pokud nemůžete přímo jít pěšky, asi bude stačit i kolo.

hodnocení

0x

Na fungování hned jedině rikša nebo tuktuk.*smich*

Za Aixama a Ligiera dáš majlant. Za tu cenu máš slušnou ojetinu a papíry na B.

motorky.bazos.cz/...

Řidičák A máš bez omezení?

Pochybuji, že by jsi měla A1 nebo A2, když jsi nikdy papíry nepotřebovala.

AM je tak na babettu

hodnocení

0x

Na dva kilometry bohatě stačí kolo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]