Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontroly na silnicích

Od: wingman odpovědí: 8 změna:
Kdo jste jezdili, jak probíhá kontrola oprávnění k jízdě mezi obcemi?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

6x
Manželka říká, že to dnes bylo tak. Zastavili ji na hranici okresu. Dobrý den, doklady prosím, kam jedete, máte potvrzení? Po předložení dokladů a prohlášení z webu nachystaném k potvrzení zaměstnavatelem popřáli šťastnou cestu.

hodnocení

2x
Jel jsem dnes přes čtyři okresy, potkal jsem jednu hlídku po cestě tam a jednu po cestě zpět, nestavěli mě :)

hodnocení

0x

Ráno na mě vyskočil četník z houští, odpoledne nikde ani noha.

Vy jste cestoval v čase?

No dobrá. Tedy rameno spravedlnosti. *smich*

hodnocení

0x

Já jsem dnes najezdil přes 500 km okresky i dálnice, hlídek jsem míjel více jak 10, ale musím konstatovat, že se chovali skvěle, jelikož mám auto označené firemními nápisy vč velikého nápisu Servis, nestavěla mě jediná. Evidentně se jim líbily auta s rakví na střeše :-D

... s přímým spalováním :-D

hodnocení

0x

Nevytáhl jsem paty z okresu.Ráno tedy logicky nic, večer asi 5 km uvnitř okresu hlídka. Dvě auta na silnici první třídy. Byly v opačném směru než já. Aspoň jsem viděl, jak probíhá takové otočení auta, které nemá právo vjezdu do okresu. Kontrolní místo je před jednou z mimoúrovňových křižovatek. Nežádoucí auto se donutí sjet ze silnice a na druhé straně najet do opačného směru, to vše za doprovodu policejního vozu. Policejní vůz ho v podstatě vystrká z okresu a na nejbližší obdobné křižovatce na druhé straně hranice policajti sjedou, otočí se a vrátí zpět. Na té druhé křižovatce to zřejmě vypadá obdobně, jen v opačném směru. Takhle hlavní tah uhlídají se třemi nebo čtyřmi auty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]