Zdravím,mám dotaz,začali mi blbnout zadní zámky u passata B5,přední dveře se normálně zamknou ale zadni se zamknou ale hned zase odemknou,elektrika je ok,kontroloval sem svazky jak k zámkům tak ke komfortce.Nemohl by to způsobovat zámek řidiče?přestalo mi totiž svítit i světlo interiéru při otevření řidičovo dveří a hlásit signál rozsvícení světel.Nebo že by odešli všechny zamky mimo spolujezdcovo?
Zkoukni kabelovej svazek co de komfortu co je v nohach řidiče a pokračuje po prahu k zadním dveřím Musíš ho rozizolovat a kouknout drat po dratu hnijou Pak až ty mikrospínače zámku a kabeláž mezi dveřma
pokud nespíná osvětlení interiéru ani zvukový signál zapnutých světel po otevření dveřé řidiče je to vydný mikrospínač dveří řidiče...jaký impulz dostávají řj zadích zámků je ve hvězdách, ale v každém příapděm pokud vadný mikrospínač signalizuje že jsou přední dveře otevřeny, není důvod aby elektronika zamykala jen ty zadní bez speciálního naprogramování...pokud máš pochybnosti o tom že je vadný jen ten jeden u řidiče ( stojí tak 2 stovky) klidně vyměň všechny...nebo kup i nové zámky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.