Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Tak se už zde chlapci nedohadujte, jak se to přesně jmenuje. Stačí na netu najít vhodný katalog náhradních dílů a zjistíte, že u Š 120 se to jmenuje "Úplný pravý /levý/ držák čelistí brzdy".
Světu mír!
Když už to upřesňujete, tak podle prostřihu na lanovod parkovačky jde o Úplný levý držák čelistí brzdy .
Hlavně že víme, vo co gou, no ni?
Tak tak, chybička se vloudila. Je vidět, že to dobře znáte a na první pohled víte vo co gou...V katalogu je jeden obrázek a dva popisy provedení. V textu jsem uvedl obě možnosti provedení, když to tedy bude tazatel objednávat, nebo prodávat musí uvést správně provedení - levé nebo pravé.
ochrana brzdového systému - název to má Kryt brzdového kotouče
moc se omlouvám šokovaným kolegům - já mám brzdy kotoučové, takže tam mám kryt brzdového kotouče. Kdo má bubnové, má kryt bubnové brzdy.
Termín "ochrana brzdového systému" vás snad neurazil - ale vysvětluje vše. Jestli se pak jedná o škodu 120 nebo citroen z roku 1995, to už je snad jedno - v tomto případě. Pokud tazatel hledá díl na webech, najde pod brzdovým systémem u konkrétního vozu, pro který tento kryt potřebuje.
@jmlc: Promiň, ale v zájmu podávání pokud možno přesných informací si dovolím upřesnit.
Něco jako "kryt bubnové brzdy" ani "ochrana brzdového systému" v podstatě neexistuje už jen proto, že to není kryt ani ochrana, ale ten díl nese podstatné části bubnové brzdy, prakticky vše kromě samotného bubnu. Název toho dílu je i odborně skutečně brzdový štít.
Faktem je, že že na e-shopech pod brzdami většinou není problém ho i bez znalosti přesného názvu najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.