Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto do 30000

Od: fertuo odpovědí: 19 změna:
Dobry den. Je sance koupit rozumne auto za 30000? Asi nejakou Fabii? Pripadne kde, koukal jsem sauto a bazos. Diky za rady

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus tipcars. Sauto a bazos nejsou důveryhodné servery.

au1

servery to důvěryhodné jsou, nedůvěryhodní jsou pouze někteří prodejci. přes bazos.cz jsem koupil několik aut, přes Sauto dvě. problém byl jen jednou, ale to byla částečně moje chyba *frajer*

A v čem je Tipcars důvěryhodnější? Jsou tam ty samé bazary jako na Sautu a Bazoši.

hodnocení

2x
Ahoj.Je úplně jedno, jaký server zvolíš! Podvodníci můžou být všude.Rozhodně ale oslov kamaráda nebo známého, který se v autech vrtá osobně..ne že o nich jen čte.A pokud máš rozpočet do 30tisic,tak rovnou koukej po autech do 20tisic.Zbytek budeš určitě potřebovat na počáteční opravy a přepis včetně pojištění.DÁ SE SEHNAT DOBRÉ AUTO! Ne že ne.Budou ti tu všichni radit kde co,ale na značku vozu bych až tak nekoukal.A pokud Fabii tak rozhodně ne motorizace 1,2htp.. Věř mi, ušetříš si zklamání.Fabii snad jedině 1,4 benzín nebo 1,9sdi . Jiné motorizace ti jako začátečníkovi raději nedoporučuji...Teda pokud se chceš chvíli vozit a ne hned řešit opravy.Zkusebni jízda hodně napoví.Pokud to bude rachtat a jevit známky čehokoli divného už při prvním spuštění motoru,tak nebrat.Tyto jednoduché rady se u auta do tvé částky celkem vyplatí.Opravdu vem ssebou kámoše, který se v autech vrtá.Bez někoho takového bys mohl později být zklamaný..
jack77

Hospodské kecy ,mám v servisu víc 1,4 než 1,2 HTp , ne všechny hatapky se kazí ,

jinak pro kupujícího , Punto 2 koupíte s nesmrtelným motorem 1,2 8V ze stejnéhé roku s obdobným nájezdem za lepší cenu než Fobii .

Proč hospodský kecy?Jemom ty rozumíš autům, viď? A dokonce máš servis..hmm.A ve finále mu poradíš Punto:) A jiný autíčko mu neporadíš? Punto možná dobrý a levný..to jo..Ale shnije mu to před očima respektive pod Navíc 1,2HTP do 30tisic už nebude tříválec,ale dvouválec.. Každej se jí totiž zbavuje když už je motor zralej na GO.Mmch za dalších 30kolíků za tu GO.Jestli to ve svý dílně umíš levněji,tak mu na sebe dej rovnou kontakt a máš nového zákazníka..

1.2 HTP dvouválec *haha**haha**haha*

Ježíš..tady někdo nepochopil co tím bylo myšleno, že? Jako že to pojede už jen na dva válce ze tří.. Chápeš? Nemám sice servis jako někdo tady,ale už jsem se s "dvouválcema"setkal několikrát.Kazej se na tom zapalovací cívky,páč to má na každej válec svojí.Pístní kroužky taky nic moc a upálený ventily způsoběj, že máš z třiválce "dvouválec" A rozvod řetězem u tohohle zázraku taky není nesmrtelný!Oproti 1,4 ( čtyřválci) :) A ty znalče neporadíš tazateli nějaký "bezúdržbový autí"?

A co to napsat jasně a srozumitelně?

k2

@doutnak: Proc by melo Punto shnit pred ocima? Antikorozni ochrana Punta napric generacemi odpovida segmentu vozu te doby a rozhodne nehnije vice nez konkurence.

Protože kolega nedávno jedno zrovna odvezl na Ekolikvidaci..Bylo neskutečně shnilé a navíc servořízení-elektrické taky umí dost pozlobit.Rok 2006 to byl..Najeto snad jen 150tisic.Ale je PRAVDA, že auta reznou napříč značkami.Záleží na údržbě a pokud někdo nechá auto stát obalené bahnem a nebo po zimě obalené solí,tak shnije skoro každé auto.

mathew
hodnocení

2x

Samozřejmě, dokonce to může fungovat lépe než ty nové krámy za milion:-D Ovšem záleží jestli budeš vybírat Škodovku a nebo něco o co není zájem takže se funkční kusy prodávají za pár peněz a ty ostatní jsou už na vrakovišti.

hodnocení

2x

Auto za 30 tisíc bude vždy lepší od soukromníka než od bazaru, který za 10 vykoupí cokoliv a za 30 prodává dál. Hledal bych na Bazoši.

jm
hodnocení

1x
Místo rezavé fabie radši xsaru 1,4i nebo 2.0hdi. To byla doba kvalitní výroby plechů a motor byl jeden z nejlepších. Auta podceňovaná s krásnou výbavou.
Potíže měla Xsara jen se zadní nápravou-repase 6000 a brzdiče-oprava za 4000 na 150tis km.
jm

Souhlas. Měl jsem 3.5 roku Picasso, teď je u servisáka na TK a pak půjde do nabídky na prodej - přítelkyně mne ukecala že by to chtělo něco s větším kufrem. Ale z toho Picassa jsem byl našenej, geniálně vymyšlené auto. Všichni se mi smáli když jsem to kupoval - auto od žabožroutů - něco se do toho muselo investovat, já s ním najel cca 120 tisíc, ale jinak naprostá spokojenost.

Dneska už za 30 seženeš C4 z prvních let výroby. Přece jen je to modernější koncepce než Xsary. Krom páček pod volantem, kabelů v průchodce zadních dveří a ovládání stahovaček okna řidičova okna se na nich nic nesere a svezení je to o 100% lepší než fabka. Dokonce i s línější motorizací 1.4

fertuo
hodnocení

Dekuji vsem za rady.

joudic*
hodnocení

0x
treba focus benzin apod, ale je treba si nekoho vzit sebou, pokud o autech vite prd,.. lowcost skodovky nechte spise predchozim generacim pro cesty do predinternetoveho bankovnictvi, na postu se slozenkama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]