Nejste přihlášen/a.
2x
Hospodské kecy ,mám v servisu víc 1,4 než 1,2 HTp , ne všechny hatapky se kazí ,
jinak pro kupujícího , Punto 2 koupíte s nesmrtelným motorem 1,2 8V ze stejnéhé roku s obdobným nájezdem za lepší cenu než Fobii .
@doutnak: Proc by melo Punto shnit pred ocima? Antikorozni ochrana Punta napric generacemi odpovida segmentu vozu te doby a rozhodne nehnije vice nez konkurence.
1x
Potíže měla Xsara jen se zadní nápravou-repase 6000 a brzdiče-oprava za 4000 na 150tis km.
Souhlas. Měl jsem 3.5 roku Picasso, teď je u servisáka na TK a pak půjde do nabídky na prodej - přítelkyně mne ukecala že by to chtělo něco s větším kufrem. Ale z toho Picassa jsem byl našenej, geniálně vymyšlené auto. Všichni se mi smáli když jsem to kupoval - auto od žabožroutů - něco se do toho muselo investovat, já s ním najel cca 120 tisíc, ale jinak naprostá spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.