Vrakoviště z okolí. Ta mají často i stroje na přezutí pneumatik a vyvážení. Když koupíte tam, přezují auto a máte určitou jistotu, že jedno kolo nebude deformované. Bazoš má určitou nevýhodu v charakteru českých lidí a jsou tam i zloději kol.
Když si koupíš alukola která nejsou schválena pro daný model a nebudou k nim požadované doklady, pojedeš si pro protokol do technické zkušebny, otázkou je zda udělají zkoušku na počkání a kolik si za to nechají zaplatit, kupovat kola je proto nejlepší od oficiálních dovozců kteří prodávají výrobky s veškerou schvalovací dokumentaci.
Já jsem koupil už jetá alu kola vždy jen originální a přes cluby daných aut.Pak jsem měl záruku,že na dané auto pasují jak hloubkou zálisu=ET, tak středovou dírou a nakonec i roztečí.nebyl s nimi na STK problém, byť oboje byli origo,ale na jiné modely dané značky!U jednoho byl dokonce psán jen jeden rozměr disků,bez alternativy!
Nakonec koupím raději nové, na klubových stránkách je mrtvo. Ale stránky "elektrony" jsem si přímo nakonfigurovala moje auto a vyjely disky, které mají pasovat. Před koupí, tam raději pošlu ještě dotaz.
Ono vetšinou,nebo seriozní prodejce-eshop, než je koupíte chtěji zaslat specifikace auta=VIN,motor (kubatura a výkon)rok výroby...) Jinak jáká je značka a typ auta?
Hm škoda-pokud by šlo PSA, tak se pár různých disků na peu a ctr fórech prodává.Žel na opel nejdou ani náhodou ještě tak na fordymají stejnou rozteč jako od PSA, ale...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.