Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou wapku na auto

Od: tampa* odpovědí: 14 změna:
Nevim jakou wapku si koupit hlavně na mytí auta a drobných věcí kolem domu,rád bych aby měla samponovaci a rotační trysku a dlouhou hadici nejméně kolem 8 metrů,nemusí být značková s cenou kolem 6000kc a s funkcí Stop ,s jakou wapku máte zkušenosti nebo jakou máte vy?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kamarád má Karcher K2.

Brzo se mu ukázalo šméčko (nejslabší místo celé wapky). Vodní kolínko, které má 90stup úhel a voda ho zevnitř vymlela a udělala do něj dírku zkrz.

Nové kolínko stojí 700kč a zalepit se nedá ani dvousložkovou plastickou hmotou. Je tam moc vysoký tlak.

tampa*
hodnocení

Koukal jsem na ni a pro váš podnět už koukat nebudu

Tady jsem našel nejlevnější

naradi-profes.cz/...

Přesto za 3 roky a technické řešení fórové... Wapku jsem mu spravil a když jsem to viděl zevnitř, tak motor kvalitní, obal jen tak design nic moc a napojovací kolínka přes o kroužky, aby šla krásně měnit je dobrý nápad, ale nenapadlo by mě, že je voda zničí.

hodnocení

3x

Já a moji 2 kmarádi máme každý tuto myčku a jsme maximálně spokojeni.

peva.cz/...

Myčka je vybavena unikátním kovovým čerpadlem se samonasávací funkcí, což znamená, že lze myčku připojit nejenom na zdroj tlakové vody (kohoutek), ale lze nasávat vodu i z nádrží, kbelíku, sudu nebo vodních toků.
Zkopírováno ze stránky peva.cz/...

To je supr funkce!

tampa*
hodnocení

Tak to už mám asi vybrano splňuje hodně věcí a má hodně příslušenství a cena je perfektní popremyslim ale asi vyhraje tahle děkuju moc za radu hodně jste mi pomohl
schimpy
Většina myček mají samonasávání, Nilfisk mají všechny. Důležité je mít ale předfiltr, aby se nenasál bordel.
schimpy
Ověřte si i náhradní díly, ne každá značka nabízí dostatečný sortiment ND.

schimpy
hodnocení

2x
Zdravím,
já mám dobrou zkušenost se značkou Nilfisk mall.cz/... .
Byli první, kdo přišel s tlakovými myčkami, ale co vím, chybu neuděláte ani u Kärcher. Dnes bych volil alespoň 150 barů, i když mi těch 120 barů stačí. Důležité je hliníkové nebo mosazné čerpadlo a aby zvládlo na vstupu těch 60°C, horkou vodou se myje přece jen lépe ;)
doplněno 25.02.21 19:47: Šampónovací tryska je spíše doplněk, dokoupil jsem si nádobu přímo na pěnu, kde je i regulace a při kvalitním přípravku pěna na autě drží i několik minut.
tampa*
hodnocení

Nilfisk koukal jsem na ní má dobrý výkon i příslušenství a servis si myslím že taky nebude marný

hodnocení

0x

Chcete šamponovací trysku? Hm,kde to chcete umývat? Mytí pouze vodou by mohlo projít,ale pokud použijete chemii,tušil bych problém. Stáhnete to aspoň do kanalizace anebo to půjde do země? Vodní zákon a životní prostředí jsou proti takovým sportům. Stačí bonzák soused (a jak to tu občas čtu,je jich dost) a bude problém. Neradím,jakou wapku,ale co Vás může potkat. Mmchdm,myji auto na dvoře wapkou,obyčejnou z kaufu za dvojku,ale jen vodou a mám normální sousedy.

doplněno 27.02.21 12:43:

No,v žádném případě nejsem ekolog...*smich* Jde o to,že pokud to budete šplíchat vodou,třeba to okolí zkousne,pokud uvidí čepici pěny,napráší Vás. Proto jsem se ptal na tu trysku. A nechce se mi to hledat,ale tuším,že vodní zákon mytí aut na ulici i na vlastním pozemku zakazuje. A ty nebude zajímat,jak eko ten šampon je,ale že vůbec umýváte. Jinak i pár odborníků se vyjádřilo,že pokud nemyjete motor (oleje a.p),běžné šampony příroda stráví. Lepší prý je to pustit do kanalizace.

tampa*
hodnocení

Trošku mě zaráží váš dotaz na samponovaci trysku k čemu ,je mi jasné že narazíte na ekologii chápu vás a problému rozumím myslím si že to nemůže být problém můj ale výrobce šamponu jestli vyrábí a dodává dobrý nebo špatný šampon takže v případě že by se někdo zajímal o danou chemii ať se obrátí na výrobce šamponu

03.03.21 09:36
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Osobně mám na auto wapku z Lidlu už třetím rokem a zatím nemám důvod na ni nadávat. Za ty peníze je super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]