Nejste přihlášen/a.
Kamarád má Karcher K2.
Brzo se mu ukázalo šméčko (nejslabší místo celé wapky). Vodní kolínko, které má 90stup úhel a voda ho zevnitř vymlela a udělala do něj dírku zkrz.
Nové kolínko stojí 700kč a zalepit se nedá ani dvousložkovou plastickou hmotou. Je tam moc vysoký tlak.
Myčka je vybavena unikátním kovovým čerpadlem se samonasávací funkcí, což znamená, že lze myčku připojit nejenom na zdroj tlakové vody (kohoutek), ale lze nasávat vodu i z nádrží, kbelíku, sudu nebo vodních toků.
Zkopírováno ze stránky peva.cz/...
To je supr funkce!
Chcete šamponovací trysku? Hm,kde to chcete umývat? Mytí pouze vodou by mohlo projít,ale pokud použijete chemii,tušil bych problém. Stáhnete to aspoň do kanalizace anebo to půjde do země? Vodní zákon a životní prostředí jsou proti takovým sportům. Stačí bonzák soused (a jak to tu občas čtu,je jich dost) a bude problém. Neradím,jakou wapku,ale co Vás může potkat. Mmchdm,myji auto na dvoře wapkou,obyčejnou z kaufu za dvojku,ale jen vodou a mám normální sousedy.
No,v žádném případě nejsem ekolog... Jde o to,že pokud to budete šplíchat vodou,třeba to okolí zkousne,pokud uvidí čepici pěny,napráší Vás. Proto jsem se ptal na tu trysku. A nechce se mi to hledat,ale tuším,že vodní zákon mytí aut na ulici i na vlastním pozemku zakazuje. A ty nebude zajímat,jak eko ten šampon je,ale že vůbec umýváte. Jinak i pár odborníků se vyjádřilo,že pokud nemyjete motor (oleje a.p),běžné šampony příroda stráví. Lepší prý je to pustit do kanalizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.