Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fix na opravu laku

Od: rh* odpovědí: 6 změna:
Zdravicko, mate někdo zkušenosti s fixem na opraveni drobných škrábanců, nebo s nějakým podobným produktem? Je to k něčemu, nebo jen vyhozeny peníze?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mám Hondu,na štítku ve dveřích je kód barvy,zajel jsem do autorizaku tam sdělil, že chci opravnou sadu této barvy.Obsahovala malou lahvičku s barvou a štětečkem a malou lahvičku s lakem se štětečkem.Cena cca 300kc.Na malé opravy ideální.

re4zon
hodnocení

0x
Je to na zamaskovani, aby to nebylo videt na prvni pohled. Hlubsi budou videt i tak, ale nebude uz z dalky kricet treba bily podklad na tmavem laku. Jestli to ma byt poradne, tak podle stavu bud rozlestit nebo prelakovat, oboji u odbornika.
U stare vrany se to casto nevyplati, pak jde pouzit probarvena lestenka a pres to kvalitni vosk. Ovsem vydrzi to jen nez vosk sleze.

makk
hodnocení

0x

Já to znám pod pojmem "opravná tužka", pokud teda mluvíme o tom samém. Ono to tužku moc nepřipomíná, spíš je to podobné laku na nehty. Prostě malá nádobka s lakem a ve víčku je štěteček. Je to dobé na opravy třeba "ďubek" od kamínků, když vám někdo obejde auto s klíčem, tak to po opravě tímhle bude vypadat spíš hůř. Sestejníte barvu, ale povrch je nerovný. Navíc dnes se většina laků skládá z barevného a vrchního lesklého bezbarvého, takže když to opravíte jen tím barevným, bude to matné.

hodnocení

0x

Vyhozené peníze. Časem to wapka rychle smeje.

rh*
hodnocení

Mám tam prave jen par malinkych teček od kamínků, tak jsem myslel, ze na to by to mohlo stačit. Nebo nějaký rady na opravu jiným způsobem?

Bejvá něco jako lak na nehty. taková lahvička s originálním autolakem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]