Mám Hondu,na štítku ve dveřích je kód barvy,zajel jsem do autorizaku tam sdělil, že chci opravnou sadu této barvy.Obsahovala malou lahvičku s barvou a štětečkem a malou lahvičku s lakem se štětečkem.Cena cca 300kc.Na malé opravy ideální.
Je to na zamaskovani, aby to nebylo videt na prvni pohled. Hlubsi budou videt i tak, ale nebude uz z dalky kricet treba bily podklad na tmavem laku. Jestli to ma byt poradne, tak podle stavu bud rozlestit nebo prelakovat, oboji u odbornika. U stare vrany se to casto nevyplati, pak jde pouzit probarvena lestenka a pres to kvalitni vosk. Ovsem vydrzi to jen nez vosk sleze.
Já to znám pod pojmem "opravná tužka", pokud teda mluvíme o tom samém. Ono to tužku moc nepřipomíná, spíš je to podobné laku na nehty. Prostě malá nádobka s lakem a ve víčku je štěteček. Je to dobé na opravy třeba "ďubek" od kamínků, když vám někdo obejde auto s klíčem, tak to po opravě tímhle bude vypadat spíš hůř. Sestejníte barvu, ale povrch je nerovný. Navíc dnes se většina laků skládá z barevného a vrchního lesklého bezbarvého, takže když to opravíte jen tím barevným, bude to matné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.