Dobrý den, pár dní zpět, jsem najela předním kolem do celkem hluboké díry, ve tmě jsem ji neviděla a pak už bylo pozdě. A ted asi 3 den slyším u pravého předního kola, takový intervalovy zvuk, blbě se to popisuje, asi jako když vlak jede po kolejích, tak dělá š - šš. Samozřejmě tohle je mnohem slabší, ale dost výrazný na to, že jsem to zaregistrovala. Taky jsem si všimla mírného hluku, když točím volantem, hlavně při nízké rychlosti,parkuju atd. Vím, že můj popis není kdovíjaký, ale treba někdo bude vědět. Příští týden jedu do servisu kvůli jiné záležitosti, tak to tam řeknu, ale jde mi o to, jestli to do té doby vydrží, jestli není nebezpečné v autě jet, jestli mi to přední kolo třeba nepadne...
Pri susteni tezko upadne. Pri silnem krupani muze, uz jsem to jednou zazil, cely tlumic s pruzinou uhnil a urval se z karoserie, nastesti v male rychlosti
bubak*
To neeee , Vám to kolo fakt upadlo? Já jsem to napsala jako hotový scénář, hodně jsem to nasadila a ono se to fakt může stát?
re4zon
No mne ne, ja v tom aute jen sedel. Nejsem blazen, aby mi auto shnilo pod rukama. Znamy na auto kaslal, krupalo v tom fest a jednou pri konci jizdy jsme z niceho nic sedeli o pul metru niz. Ale to se vam nestane, pokud auto neni uplny vrak.
Zkontrolujte/nechte zkontrolovat vše kolem PP kola (hlavně disk, pneu - boule apod., vyvážení a rovnost disku - v pneuservisu, atd). Upadnutí kola skutečně nehrozí. Jak se auto chová ve vyšších rychlostech (kolem 100km/h)?
doplněno 23.02.21 19:21:
Takže jak jsem již napsal: Kontrola PP kola - disk, pneumatika, zavěšení, brzda atd. Jinak se nemáte čeho bát.
bubak*
Chová se stejně jako předtím, bez problémů,jen mi možná přijde trošku linejsi, ale to si možná vsugerovávám, protože neustále jsem v tenzi, jestli neuslysim kvileni, nebo neuvidím před sebou jet moje kolo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.