Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstřiky Continental 1.6 HDi Peugeot

Od: ludekzaoral* odpovědí: 2 změna:

V roce 2011 jsem koupil Peugeot 5008 1.6 HDi,s vadnými vstřikovači,na které Peugeot,výrobce,dal záruku 7 let jako kulanci,že do 7dmi let je platí fabrika.Mne začaly zlobit 9tý rok. Dovozce Peugeot mi potvrdil,že spadám do série vadných vozů,ale že se to projevilo po 7dmi letech,tak nemám nárok na nic.Oprava repasovaných dílů je 36 tisíc,nových 64 tisíc.Ví někdo co s tím?Že jsem jezdil málo,tak se závada projevila později.Vstřiky vadné nejsou,ale jejich elektronika ano.Dá se vyměnit jen ta elektronika?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co to je po 7dmi? toto neznám a jazyk český také ne! Snad po SEDMI letech nebo po 7 letech!

Jinak rada -obraťte se na odborníky ale ne na autorizovaný servis.

hodnocení

2x
Najdi si repasi vstřikovačů Continental a zjistíš že repase stojí od 3000 kč/kus.
Kdo má starší commonrail a neprovozuje auto za každou cenu (což je obvyklé), tak se repasovat musí! Není to neobvyklé a nejlepší i s čerpadlem. Nevím co to může být vadného ve vstřikovači za elektroniku, když je tam mimo konektoru jen hydraulický systém ovládaný sestavou piezzovýbrusu dejme tomu přes páku..
Hlavním problémem je zpravidla hydraulický systém...
Udavá se obecně technická životnost 150 000 až 200 000 km...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]