Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Minulý týden jsem po odkrytí ochraného kartonu a folie zjistil že mám asi 15 cm prasklinu na straně předního skla, auto mám zcela nové necelých 10 měsíců, starám se o něj jak to jen jde, umývám, jezdím obezřetně, chránil jsem ho jak to jen šlo, ale garáž mám prostě moc malou a mnoho věcí v ní takže stojí venku, celé léto jsem se bál aby na něj nespadla větev nebo něco, a pak praskne v zimě, nemám havaríjní pojištění, a taky nevím proč by mělo být na okolní vlivy počasí apod. pojištění, problém je že autosalon chce opravu zaplatit, a přitom jsem nic neudělal a auto je v záruce, dá se to nějak vymáhat nebo jaký je nejlepší krok bez ztráty výplaty za zhovadilost která se může stát kdykoli znovu?
Vyreklamovat to jde nejspíš jedině se znaleckým posudkem že šlo o výrobní vadu (blbě nalepený nebo nekvalitní sklo)
Výměna - na autorizák se vykašli, výhodnější je servis autoskel s dobrou pověstí v okolí. Skla se mění jak housky na krámě, pokud neni vyhřívaný tak to ani moc nestojí (pokud nemáš nějakou exotiku..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.