Dobrý den, čerstvě jsem vystudoval střední školu a momentálně již pracuji. Auto jsem měl doposud od rodičů nicméně poslední dobou jsem se začal koukat po něčem vlastním avšak si příliš nevím rady co by pro mě bylo nejlepší. Nechci si kupovat nějaké staré auto za 10k. Nejraději bych sehnal nějaké lepší ojeté na splátky. Nejsem si ale jistý zdali by pro mě nebylo nejlepší třeba auto na operativní leasing. Plat mám řekl bych průměrný a výdaje dá se říct zatím minimální. Teď tedy nevím jestli by třeba operativní leasing nebyl lepší než nějaké ojeté auto na splátky. Za případné rady děkuji.
Ideální by bylo koupit auto od rodičů (možnost bezúročných splátek) a oni by si pořídili nové. Jiné ojetiny jsou risk a operák je ve tvém případě blbost. Raději šetři na bydlení.
Auto na splatky? Neblbni. Auto rozbijes a budes jen splacet. Operak je taky blbost, co kdyz budes chtit za 2 roky vlastni bydleni a splatka operaku ti u banky akorat snizi bonitu. Kup cokoliv za 50 tisic, ne uplny srot, ne uplne TOP. Neco na rozjezdeni. Nejaky benzinak 1.4 nebo 1.6 ku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.