Chci se zeptat za 3 roky mi je 15 včera jsem se mamky zeptal jestli bych si v 15 mohl koupit motorku 45km/h prý že jo když si našetřim chci začít šetřit už teď ale přemýšlím 1.jakou a 2. Jestli nepočkat do 16 protože tam semi líbí Yamaha yfz r125 ale zase bych chtěl drantit po cestě už dřív max 50k poraďte prosím
Teď je zcela zbytečný přemýšlet, co si koupíš za tři roky. Začni šetřit a zastav se za tři roky. Samozřejmě s částkou kterou jsi ušetřil. Ono to možná dá jen tak tak motorku, ovšem bez motoru.
Po pravdě 50 bude slabá a je to spíš opruz ...125 na začátek v poho ...kdyby jsi moc chtěl v 15 tak místo 50 bych šel do elektro moto ...E-Babeta /nebo jiné do 25km/h dá se odblokovat u E Babety během 5 sekund/ hodně lidí jí chválí ..zajdi na F na e-Babeta je tam dobrá banda ..jsem tam také ale náhodou jsem koupil SOCO CU X ale o E Babče jsem přemýšlel ..je to bez ŘP a bez značek velká kola jen ten výkon max 500W ..ušetřit za dělání ŘP a Na ježdění stačí ..pak si udělat na auto nebo větší moto ..na 50 dle mě nemá smysl vyhodit min 10 tKc za ŘP na rok - dva ..
Nechápu vaši odpověď ...jsou lidi které ježdění baví a i děti 6-8 let není problém vidět na moto ...vyrábí se právě pro tuto věkovou kategorii Proč by tedy starší měl utřít nudli? Že vás nebaví ježdění neznamená že to jiné nemůže bavit!
Nepíše "ušetřit na motorku". Píše "našetří". A chce začít už teď. To se mi náhodou líbí, že takhle přemýšlí. Jinak tedy- naši mi také říkávali, že když si našetřím- a samozřejmě jim bylo jasné, že na mašinu nebo nový bike si nenašetřím sama celou částku (byť jsem nedostatkem nikdy netrpěla,ale potřebné částky byly vysoké)...takže rodičům stačilo, když viděli, že se snažím si svědomitě šetřit a zbylou větší část doplatili. Takže ne vždy, když rodič řekne "našetřit", myslí doopravdy našetřit celou částku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.