Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na své 16 let staré vráně jsem si v létě rozleštil světlomety, brusným papírem pod vodou a následně rozleštil pastou k tomu určenou na světlomety. A povedlo se. Dělal jsem to ručně, takže kdybych k tomu měl leštičku možná by to bylo i lepší. Ale je mi jasné, že za chvili to budu dělat znovu...minimálně tou pastou. Vyhlídl jsem si za dobré peníze TYC světla a slyším na to rozporuplné názory.. Vyplatí se to tedy? Nebo kdybych chtěl vyloženě nějaká jiná, mám vzít origo použitá v pěkném stavu? Auto už má kosmetiku nějakou, takže kupovat nový origo světloměty za několik tisíc se z mého pohledu nevyplatí. A se svítivostí u Philips Racing Vision nemám problém.
Díky za názor.
Právě každý tvrdí něco jiného. Někdo si stěžuje na Depo, někdo na Tyc. Nebo i na Van Weezel...sto lidí, sto chutí, pak ať si člověk vybere :D
je jedno zda depo nebo tyc, zaměřil bych se na to abych objednal správný model, když kupuiji bez motorků naklápění abych tam dokázal vložit motorky z původních...stačí aby tam byl nějaký výčnělek navíc a je problém...dal bych to servismanovi kterému vozí dodavatelé zboží každý den a který to bez problémů vymění, kdyby ěnco...
Mám zkušenost s Depo a TYC. Depo je totální katastrofa, TYC je o něco lepší, ale v obou případech jsem nakonec raději sehnal jeté originál. Ta druhovýroba podle mě kašle na tvar paraboly a umístění žárovky do ohniska, takže světla pak neosvětlí plochu, ale máte před sebou jen jakési osvětlené čáry na cestě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.