Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projde mi tohle STK?

Od: lukynekvoe odpovědí: 7 změna:

Zdravím, v dubnu tohoto roku mám dělat STK na mé 2kové Ochcávce RS 147KW rv. 2011, mám tam však svody od Foxu od střeďáku ( kde je to holá trubka, naměřená jen místo origo dílu - bez vany ) až po koncák, kterej je taky od Foxu, kat je na svým místě včetně lambda sond, jedná se jen o středovej a koncovej výfuk, projde to STK? Nebo to musí vše dolů, origo díly, pak STK a popřípadě to vyměnit vše zpět? Díky za rady, tipy, zkušenosti. Hezký den :)).

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
20.02.21 15:22
hodnocení

9x
Projde mi tohle STK?

Jé, die autodoktoren z youtube. To jsou borci! :-D

hodnocení

1x

Pokud jsou ty díly homologované na tvůj typ Octavie, tak problém nebude. V opačném případě neprojdeš kvůli nepovolené úpravě výfukové soustavy.

Vyhl. 211/2018Sb, Příloha 1, seznam úkonů a závady.

doplněno 20.02.21 15:09:

Jen doplním: Bod 6.1.2.4 Přílohy č. 1.

praivo*
hodnocení

1x

Pokud tam zjevně nic nechybí a není to (výrazně) hlasitější než originál (tj. úprava nemá vliv na funkci a/nebo bezpečnost provozu), tak si myslím, že šanci máš. A i kdyby tě vyhodili, tak je to maximálně závada B, tj. TK na 30 dní.

honzakuca
hodnocení

0x
Je to hodně o náhodě. Jestliže to nedělá bordel a zezadu to netrčí,tak si toho třeba nevšimne,nebo opomene. Možná natrefíš důležitého chytrolína,kterej tě vyškolí a dá ti to,nebo vyhodí. To víš,chodí jim tam volavky a někteří se hodně bojí.

No o náhodě to asi moc není spíše o liknavosti toho kterého technika!Tyto auta jsou dosti známá aby techni věděl jak má výfuk vypadat navíc mávždy trochu času než jde na linku ,takže může si osvěžit daný typ auta. Jakmila pozná že to tam nepatří a není homologováno je to jen a pouze hloupost tho kterého majitele auta a ne že ho chytrolín povodí!

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pokud je schvaleny tak neni problem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]