Nejste přihlášen/a.
Ahoj ,už měsíc možná 2 ,svítí kontrolka motoru nevím proč ona svítí tak 3 dny potom týden nic a opět . Nevím jestli to je vážné ,ale motorově je vše v pořádku dokonce jsem byl v dílně ,a ke mému překvapení mechanik říkal,že jestli to svítí jak říkám občas tak ,že to je v pohodě,kamarád zase říkal ,že to je katalizátor a jemu prý to svítilo 2 roky a že se vůbec neřešil. Tak nevím co vy na to? vw golf 1.6 2001
Může to být katalyzátor, může to být lambda sonda, prostě je to opravdu na připíchnutí auta na diagnostiku, jinak je to o ničem.
souhlasim je potreba udeltat vnitrni diagnostiku popripde vymazat zavadu v servisesch se to pohybuje cenove okolo tisicovky
Mě to dělala vadná lambda sonda za katalyzátorem.
Údajně se sníží výkon a zvýší spotřeba, ale já jsem to ani moc nepoznal.
Nyní už to mám opraveno.
take mam golf 4 . 1.6 2000 a sviti mi jen pak kontrolka erbegu a motoru žlutě, auto je v dobre kondici žadne jine problemy nepocituji, ani na zvuku motoru v klidu ani pri jizde, je tichy a slape jak hodinky ,zadne prerusovane itervali otaček motoru, kamarad zkusil s notasem se napichnout diagnostikou, kterou ma na golfy jako mam ja a jine ma dva kabeli a ni s jednym mu to nenašlo ridici jednotku vubec diagnostika nekomunikovala tak nevime co stim je, poradi nekdo? dekuji, email emili22@seznam.cz
zadní lambda zpravidla "monitoruje" pouze funkci katalyzátoru... Neměla by mít vliv na spotřebu... ! Pokud je funkční, tak ŘJ motru pozná zda je katalyzátor funkční...
Mne svítila dlouho, několikrát vymazáno přes diagnostiku a stále dokola. Potom výměna lambda 2 a svítila zase, 4x vymazáno a opět svítila a pak jsem najel asi 300 km a zhasla sama od sebe. Mechanici, a to různí říkali, že to nebylo ani tou lambdou 2, že nejspíš bude problém v elektrice, ale nikomu se do toho nechce. Za málo peněz hodně práce a kontrola drátku po drátku. Rok byl klid a opět svítila po výměně rozvodů a řemenů. Řemen posilovače řízení, který byl nový pískal v zatáčkách, promazal jsem mýdlovou vodou, nastartoval a kontrolka zhasla a přitom by to nemělo mít nic společného. Známý mi poté udělal diagnostiku a ukázalo to opět to samé, P 0420 - porucha katalyzátoru, lambdy a celého systému. Tak to vymazal a dosud zase klid. Zřejmě studený spoj někde na drátkách, ale těch je tam hafo!
Tak to je vyřešeno, podle mě i na stk lhali když psali vysledek že řidici jednotka je vpořádku, lhali, nemohla byt, nemohli se napichnout nemohli ji project, a tak jsem jel k jednomu autoelekrikaří ,napichl to na WAG diagnostiku a nic ani trikrat, napichl to na delphin diagnostiku a nic, pak si vzpomel že toto už někdy zažil vyjmul autoradio a ztoho svazku na patici odstřihl jeden drat v barvě černobíle ,zaizoloval ho a radio dal zpet,okamžitě diagnostika načetla a pak zkontroloval erbegy jak pod volantem ,sundal kryt a hle! kabel byl odpojen, musel povolit jak se tim tocilo na doraz byl vyzkočeny s patice,napojil nacetl diagnostiku a žadna chyba, ani pod sedackou, tak aby jste vedeli kde hledat,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.