Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárovky u felicie v palubovce

Od: tomas25 odpovědí: 2 změna:

dobry den, kolik druhu zarovek jsou v budíkách v palubce u felicie a kolik wattů. Já tam uplne nejaky jiný druhy, tak jestli nekdo nevite. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Nerad bych střílel od boku,protože jsem je měnil cca před rokem a už si to moc nepamatuju a sundávat budíky se mi teď nechce :)

Ale mylím,že co se týče patic,tak jsou všechny stejné,jen wattáži se liší.Jiná je na podsvícení budíku a jiná na kontrolky.

skoda-dily.cz/...

tady jsem našel jen pro ilustraci (viz. výše) a druhé mají modré patice a pravděpodobně 5 W

PS: a při vytahování těch žárovak nespěchejte-plastové objímky jsou tím teplem často vyhřáté a křehké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]