Nejste přihlášen/a.
Dotahovací moment max 22-25nM. Stačí stanový klíč o délce 30cm a nepřetahovat silo na krev!
Ta prostřední matka není pro tlumič. Je to hlavní kostřící bod. Proto tam vedou mínusové hnědé vodiče.
Pokud to chceš vylepšit, tak na kostřící bod ne samojistnou matku, ale mosaznou.
...
Dle mého na kostřící matku nešahej a ty dvě krajní tlumičové se vždy dávají nové. Nylonová samojistná matka je vždy na jedno použití (až dvě).
doplněno 19.02.21 07:35: Jedná se o Felicii 1.3, to jsem zapomněl.
To tu víme všichni
Ten šteft je origo poměděný. Stejně jako kostřící bod za zadním levým světlem. Tam je taky takovej, akorát v interiéru, tak ho můžeš omrknout. Další dva jsou po sundaní spodního koryta volantového sloupku.
Můžeš použít i poniklované matice. To je asi na kosterní body TOP.
Nemělo by to dělat neplechu. Já mám ty niklované. Na Favoritu jsem měl mosazky, ale spíš jako tuning než funkce. Ona i čistá pozinkovaná matka je OK.
...
Tady jsou na sloupku volantu po sundání korýtka
Ne, nepač. Praskne!
Je naražená seshora na 6ti hranu matice. Je to plast. Stačí točit doprava a doleva o 1mm a rozhejbat vůli. Přitom se snažit mírně nahoru. Pak ji sundáš.
...
Krytka je mimo osu, takže máš vybouchaný horní uložení. Kup si do něj novou gumu a ložisko ZVL. Bude se ti i líp točit volantem.
Je to asi jedno, Němec je podle fotky Meyle a to neni marný, s tim značkovým je srovnatelný..
Tyhle díly dávám Lemforder, FAG a zatim všechn OK...
POkud máš vymlácenou i tu gumu tak dej celou opravnou sadu.. např. FAG 814 0024 10 -/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.