Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje výhřev zadního okna

Od: petrklic® odpovědí: 6 změna:

Poradil by mi někdo prosím jakým způsobem zkontrolovat funkčnost výhřev zadního okna, kde proměřovat? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud maš oktavku tak takto:
club-opel.cz/...

Myslím že postup bude na skoro každém stejný!Nám taky nejde ale je utržen kontakt ze skla ,na C4

Dá se přiletovat, ale někdy to sklo prdne (musí se celé předehřát)

Přiletovat se dá pouze za situace, kdy není ta ploška ze skla vytržená. A když dá, tak doporučuji pak přelepit 2 složovým epoxidem. Nejlépe transparentním a samozřejmě s rozumem (množství). To se mi osvědčilo..

hodnocení

0x

1. změř napětí na fastonech zadního okna

2. změř napětí z jednoho a druhého fastonu proti kostře auta (třeba zadního světla)

3. Co máš za auto (je tam relé výhřevu?)

4. Pojistka ok?

hodnocení

Tak závěr: Lepení naprd. Hlavně v zimě to nedrží, asi rozdíl teplot a roztaživost .

Tak jsem vzal pájku a připájel ne ty plíšky, ale ty měděné dráty. Na sklo jsem pájkou naplácal cín a pak to šlo samo.

JInak jsem si koupil pájku do autozapalovače a *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]