chci se zeptat co mi hrozí za jízdu na červenou. Stál jsem na křižovatce a viděl za sebou, že jede sanitka, tak jsem projel. Sanitka ale nakonec jela jinudy♂ Co mi hrozí?
Tu křižovatku znám. Sanitky tam lítají často. A myslím, že si přesně dokážu představit Vámi popisovanou situaci, i s Vaším jednáním. Dělají to tam řidiči často, i mě se to tam několikrát povedlo. Nikdy žádná pokuta nepřišla. Ono se tam jinak moc uhnout sanitce nedá,než Vámi popsaným způsobem. Myslím že Vám žádná pokuta v tomhle případě nepřijde. Jinak co hrozí za průjezd na červenou, na to už odpověděli rádci přede mnou.
hsbtka
Děkuju za odpověď. Je to přesně tahle křížovatka ke sjezdu k Plaze.
Jo jo. Když je z tohohle směru červená a zespoda jedou auta, tak sanitka nemá pořádně kudy projet. Tady fakt hodně lidí přelétne na červenou a zastaví na kraji u Plazy.
Stál jsem na křižovatce a viděl za sebou, že jede sanitka, tak jsem projel.***chyba, měl jste uhnout
Sanitka ale nakonec jela jinudy***kudy jela, když stála za Vámi?
Asi Vám nehrozí nic, když Vás nezdokumentují.
hsbtka
Projel jsem - ve smyslu, že jsem projel přes červenou a uhnul stranou a zůstal stat za semaforem. Jinak uhnul jsem, protože jsem viděl, že jela za mnou z kopce, nestála přímo za mnou. Jedná se o křižovatku na Šaldově náměstí v Liberci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.