Nejste přihlášen/a.
Pokud jsi v registru jako provozovatel tak pokutu zaplatit musíš. Nebo udej řidiče který řídil (ovšem pokud řekne že on neřídil tak to beztak skončí zase u tebe )
Podej na odboru dopravy žádost o zápis změny vlastníka/ provozovatele. Řešilo se to tu asi tak 150x = hledej...
Počkej píšeš že jsi provozovatel, takže na sebe jsi to přepsal.. Pokud ej provozovatel ten původní tak má jít pokuta za ním (on je podle registru provozovatel)
když jsi někam volal a tam někdo řekl, že jsi provozovatelem vozidla, musíš být jako provozovatel zapsán...ale ty píšeš že jsi auto na sebe nikdy nepřepsal, tekže to zřejmě udělal duch svatý nebo ten někdo na druhém konci telefonu lže...
pokud nemáš auto ale cítíš se jako provozovatel, tak ty pokuty plať dál...je to jednoduché...
nejlepší bude když to dáš také policiii..že někdo dal něco policii a není to pravda...
Vy jste zapsán v registru, jako vlastník?
píšete o několika majitelích..
Majitel vozu dal věc na policii *** co dal policii?
A od magistrátu jsem obdržel dopis s pokutou za neprepsany auto kterou jsem zaplatil
Kolik jste dostal a na koho je teď vozidlo napsané?
Tudíž sem.auto vyměnil bohužel bez dokladu o novým majiteli***tomu nevěřím, že to dneska někdo udělá...
Víte kde je vozidlo, víte kdo ho vlastní? Pátral jste po autu a vlastníkovi?
--------------
Po doplnění, to je problém, že nemůžete doložit, komu jste prodal vozidlo. Jedině požádat soud, aby určil, že nejste vlastníkem, pak teprve na registr.
Pokud tomu tolika nerozumíte, nevíte, zdali jste v registru zapsán, nevíte, kdo vlastní vozidlo, tak si musíte sehnat někoho, kdo začne hledat vlastníka za Vás, kdo tomu rozumí a dojde s Vámi na registr, zeptá se za Vás, podá žádost na změnu za Vás .
Nebo neseženete nikoho a do smrti vozidlo nepřepíšete.
Ale já si myslím, že jde jen o žert od Vás a ve skutečnosti to tak nemůže být, že někdo dá někomu auto a neví o něm nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.