Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení vnitřního zrcátka

Od: zdenekh odpovědí: 7 změna:

Nevíte někdo za jakých teplot lze přilepit vnitřní zpětné zrcátko na sklo? Povedlo se mi ho ulomit od skla a když jsem poprvé koupil lepidlo a zkusil ho přilepit tak ani ťuk. I když v popisu je napsané, že po 10 minutách lze namontovat celé zrcátko na držák tak když jsem zkusil ten držák za pár hodin tak mi zůstal v ruce. Koupil jsem znovu lepidlo, ale nevím jestli to zkusit nebo raději počkat na vyšší teploty.

Koupil jsem lepidlo: K2 Mega Mirror a není to tam napsané. Na lepidle Mamut co mám doma je právě aplikační teplota

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dle internetu : Application: The adhesive should not be applied to a cold disc, the surface temperature should be about 20°C.
Google translator : Aplikace: Lepidlo se nesmí nanášet na studené sklo, povrchová teplota by měla být asi 20 ° C.

tomas11*
hodnocení

0x

předloni v zimě se mi to též stalo - holt jsem jezdil chvíli bez něj (sice nepříjemné ale zvyknete si rychle používat více boční) no a jak se oteplilo alespoň trochu tak po pár minutách drželo , i s přídavným zrcátkem s kamerou. je tam návod i s teplotou.

lepidla-online.cz/...

zdenekh
hodnocení

Díky. To budu jezdit asi ještě delší dobu bez zrcátka

petrovic

Tak si zrcatko nastavte do nejlepsi pozice a docasne prilepte oboustrane lepici paskou, treba 3M. A ja osobne, na vnitrni zrcatko nesahl tak 5 let. Nevidim duvod s tim neustale kvedlat. Sedim furt stejne, vysoky jsem furt stejne.

Kvedlam furt, auto stridam s manzelkou, ktera je mala a proto si to musim seridit.
petrovic

Jo, tak to je jina. Ja radeji manzelce poridil jeji vlastni auto. Nemohl jsem snest, jak odrovnava dvouhmotu v mem aute. O skakani pres obrubniky a jine sbirani bodu za kazdy vymol ani nemluvim. *smich*

hodnocení

0x

Z osobních zkušeností - počkat do jara. Lepil jsem konkurenčním produktem Loctite a samozřejmě to upadlo. Po konzultaci s aplikačním technikem jsem další pokus odložil na jaro. Při teplotách pod 15 stupňů to fakt nechytá.

Tip na závěr - za pár šupů se prodává vnitřní plastové zrcátko s přísavkou. Plácnul jsem ho tam a do jara jezdil skoro stejně jako s originálem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]