Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo za jakých teplot lze přilepit vnitřní zpětné zrcátko na sklo? Povedlo se mi ho ulomit od skla a když jsem poprvé koupil lepidlo a zkusil ho přilepit tak ani ťuk. I když v popisu je napsané, že po 10 minutách lze namontovat celé zrcátko na držák tak když jsem zkusil ten držák za pár hodin tak mi zůstal v ruce. Koupil jsem znovu lepidlo, ale nevím jestli to zkusit nebo raději počkat na vyšší teploty.
Koupil jsem lepidlo: K2 Mega Mirror a není to tam napsané. Na lepidle Mamut co mám doma je právě aplikační teplota
Tak si zrcatko nastavte do nejlepsi pozice a docasne prilepte oboustrane lepici paskou, treba 3M. A ja osobne, na vnitrni zrcatko nesahl tak 5 let. Nevidim duvod s tim neustale kvedlat. Sedim furt stejne, vysoky jsem furt stejne.
Z osobních zkušeností - počkat do jara. Lepil jsem konkurenčním produktem Loctite a samozřejmě to upadlo. Po konzultaci s aplikačním technikem jsem další pokus odložil na jaro. Při teplotách pod 15 stupňů to fakt nechytá.
Tip na závěr - za pár šupů se prodává vnitřní plastové zrcátko s přísavkou. Plácnul jsem ho tam a do jara jezdil skoro stejně jako s originálem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.