Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tankujete u MOLu?

Od: tank odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

včera jsem natankoval u MOLu nouzově naftu, jinak tam moc netankuji. Ale teda, musím říct, že to auto šlo parádně za plynem. A takové věci já poznám. Nutno ještě dodat, že jsem bral normální naftu, ne premiovku?
Máte s tím někdo zkušenosti?

Někdo by mohl říct, že všechny nafty jsou kvalitní ale třeba u OMV jsem byl vyloženě zklamán. To auto bylo línější a i hůř chytalo.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

3x

to je další provokace člověka který se nudí, nebo hloupá reklama objednasná MOL-em, kde je palivo úplně obyčejné, navíc předražené , proto lákají na kávu a fastfood...:-P

hodnocení

0x

U Molu tankuju standartne obycejnou naftu i benzin. Aditivum VIF si pridam sam. Za x let jsem nemel zadny problem. Tezko muzu porovnat, na OMV netankuju.

nigi
hodnocení

0x

Já se MOLu vyhýbám zcela záměrně (pokud nejdedu přes maďarsko, to bych nenatankoval). Od té doby co je načapala ČOI, že mají špatnou naftu na jedné pumpě a o pár dnů je načapala s tou stejnou naftou na pumpě jiné (prostě ti grázlové tu špatnou naftu přestěhovali), tak jim nevěřim. Raději jedu na TankOno, tam aspoň vím že nepřeplácím podřadnej benzin.

tank
hodnocení

Tak je pravda že TankOno mělo v léte hodně levnou naftu a možná ji má nejlevnější i teď a stála se tam na ni fronta. Natankoval jsem ji a s motorem mi to nic neudělalo :D

motak
Nebo jak se dá prosím poznat,že je to ta stejná nafta?
nigi

Tak pardon byl to benzin, ne nafta... čánek zde

idnes.cz/...

krtek6
hodnocení

0x

MOLka je předražená...nic extra tam není...pokud není nouze, nejezdím tam...o čučavý kukaně pro prodavačky nemám zájem...stačí mi pumpa a terminál

motak
hodnocení

0x
Beru benzina nebo mol(protože firemní karty), rozdíl nevidím...

hodnocení

0x

Ne , na Mol-ce netankuji. Mol mám asi 3km daleko,Ono 300m; Mol nafta dnes 27,9kč ;Ono 25,90kč=rozdíl 2kč/litr a cesta 600m oproti 6km-obě cesty pro palivo a zpět.

Benzín je u nás dne shodně u všech čerpaček za 27,9kč ,ale Ono=300m, 1. nejbližší benzina cca1500m,2 benzina 2500m mol-škm a eurooil asi 4km

To si děláš sólo výlety pro palivo? Není jednodušší (a ve výsledku levnější) natankovat, když je to při cestě? :)

Nechápu koment.Jen jsem vypsal jak daleko to na jakou v místě bydliště mám a žádná není po cestě.jinak-pro nechápavé tankuji dle potřeby když začne mrkat oranžová a vždy do plné.

hodnocení

0x
No teda, to jsou problémy :0))

hodnocení

0x

Naftu tankuju tam, kde na mě začne blikat "hladový oko" na palivoměru. Rozdíl v kvalitě paliva nijak zvlášť nepozoruju. Cenu téměř neřeším.

hodnocení

0x

Na Molu jsem tankoval,když to byl ještě Agip a nebyl problém. Dnes mám obě jejich blízké stanice mimo běžnou trrasu,tankuji u něčeho,co se jmenuje Golem. Mají tam dvě zajímavé cedule - jedna "Nafta bez biosložek",druhá "Při platbě v hotovosti sleva 2kč/litr". Takže načepuji za tisícovku,kouknu kolik litrů (kolem 37) a dočepuji ještě za 75kč,platím litr... Jedno z aut je clio 1,5dci,které prý je náchylné na kvalitu nafty,žádný problém...

doplněno 16.02.21 17:06:

Xenofob,pokud jste o tom přesvědčen,jste asi přímo povinnen podat TO na nejbližším oddělení PČR,je to tak? Já si to nemyslím,spíše jen nechtějí sponzorovat banky a jejich poplatky za platby kartou. Docela se chechtám,když vidím v obchodě někoho s rohlíky a chlebem,co chce platit kartou...*smich*

xenofob

to hned řeknu šilerové, půjde o danové úniky

@berger co je na tom k chechtání? Proč bych s sebou tahal papírky, když mám v kapse telefon a můžu s ním zaplatit všude bezkontatně? A klidně i těch pár rohlíků za dvacet korun, fakt v tom nevidím problém :) já se zas chechtám těm, kteří řeší, jestli mají s sebou dostatečnou hotovost :-D

Mikihans,prostě mi to přijde směšné,útrata pár kaček,kartou a z těch pár kaček si někdo ještě musí zobnout. Halíře přece dělají talíře... Já kartou neplatím téměř nikdy,jsem trošku moc paranoidní,nerad zbytečně trousím informace.*mir*Pokud jde o toho Golema - i kdyby šlo o daňový únik,vůbec by mi to nevadilo...

@berger však ať si zobne, já kvůli tomu nákup dražší nemám :) Když si obchod dá podmínku, že nákupy do XXX Kč nelze platit kartou, budu to respektovat, nemám problém zaplatit hotově, ale kartou (mobilem) je to pro mě pohodlnější, rychlejší a bezpečnější, než nosit pořád velký obnos v peněžence a řešit výběry z bankomatu. Za posledních 5 let jsem soukromě vybíral z bankomatu tak třikrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]