Nejste přihlášen/a.
Matně tuším že toto nelze vůbec .Naposledy to šlo ještě když měli Pugy a Ctr ještě IMO s klávesnicí! Zřejmě je tan nějaká vada a IMO to nepsutí dál nebo je pak vadná ŘJ.Jediné ,máte sice relativně mladé auto,ale přesto ještě doporučím kontrolou kostřicích bodů,konektory na motoru-čerpadle (na 2,0HDi 66kW byly pokud pamatuji dobře 3 konektory-jeden stop ventil) ,nabití AKB..,
Zkuste vznést dotaz na citroen-clubu.cz !
PS odkud jste? a ještě starter motor protáčí?
Potkal jsem kdysi na aliexpress adaptér, co se píchne do zásuvky OBD a na něm byl vypínač on/off který údajně měl vypínat imobilizér. Bylo to na hromadě mezi čipy na čínský čiptuning do stejné zásuvky. Když jsem po tom koukal po čase znovu, už se mi to nepodařilo najít, ale zkusit to můžeš.
Moc jsem se divil, že by něco tak levného mohlo fungovat ale reakce pod inzerátem byly kladné.
Samozřejmě, že u číňanů je vždycky ta možnost, že si tam recenze vkládá sám majitel obchodu, ale to je holt riziko podnikání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.