Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepojízdný mustang

Od: alexis* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám doma mustanga a už to pár let bude co nejezdil. Vím, že nešel nastartovat a pouze se musel roztláčet. Plánuju že do něho koupím benzín a zkusím ho rozpohybovat. Nevíte co s tím může být, když nechytal? Myslím že svíčka jiskru házela. Ještě těsně před tím než se podělal, tak ztrácel výkon ve vyšších otáčkách. Zatím díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

pokud má jiskru a zapalování je ok, tedy seřízeno, kabely ok, kondnzátor ok, pak jeidně zkontroliovat karburátor, seřídit..pak mechniaké věci...vyčistit tlumič výfuku, koleno, pak se podívat na těsnoost hlavy, atd...válec-píst-kroužky...

watta97*
hodnocení

0x

No pokud strácel výkon tak by to mohla být špatně těsnící hlava a nebo si to někde muselo přisávat falešnej vzduch a nebo můžou být taky vyběhaný pístní kroužky :)

tr

Zdravím, dříve než to budete dráždit, tak sundat hlavu, nebo alespoň vyjnout svíčku a dát trochu oleje do válce a opatrně rozpohybovat. Ono když se zamýšlí moto neprovozovat je nejlepší dát po dobu odstavky do válce olej, ale je třeba na moto dát cedulku, aby někdo neohnul ojnici při nakopnutí!;)

Za ztrátou výkonu při vyšších otáčkách u mého super stroje byla shnlá gumička v benzínovém ventilu. Před startováním benzín natekl a pincek se v pohodě rozjel ale při vyšší spotřebě najednou dusil a chcípal. Taková blbost jako pootečná gumička mě netrkla, protože když jsem zastavil, benzín tam tekl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]