Nejste přihlášen/a.
U OMV tankuji takřka denně, nicméně zásadně klasický paliva - jak naftu, tak benzin. Jsem toho názoru, že aditiva jsou něco jako homeopatie - sice neublíží, ale taky nic nepřinesou. Ted kromě TOHO POCITU
A vzhledem k tomu, že najezdím ročně přes 120tkm, nikdy jsem neměl jedniný problém s palivem - asi na tom bude i něco pravdy, že...
Stire - upřimně se fakt divím, proč musíte na jakoukoliv otázku i zcela nesouvisící s EV vnucovat své pseudoargumenty. Protože jsem pochopil, že diskuze s Vámi je vrhání luštěniny na stavební konstrukci omezím se jen na reakci na Váš komentář: Cenu paliva nijak moc neřeším, protože většinu těch km najedu se služebákem a tam si naftu fakt neplattím. Nehledě k tomu, že firma má jakousi slevu na flotilu, takže ceny paliv vychází o dost levněji.
Naštěstí firma je řízena rozumně a majitel chápe, že v současnosti je naprostý nesmysl investovat do EV, protože pizzu nerozvážíme a dojezd aut je zásadní, stejně jako minimalizace času stráveného na cestě, protože když za práci účtuji 900-1100 Kč/h, tak by se asi firmě vůbec nevyplatilo, kdybych denně proflákal hodinu při čekání na nabití.
Nicméně - neočekávám, že to pochopíte...
Jediný co tam neni ze spotebáku je motorový olej a vejfuk. Brzdy tam jsou, tlumiče čepy ložiska silenty atd. taky, dokonce dražší protože masivnější (když to trvale vozí navíc 300 kg baterek).. Nákupka a životnost kapitola sama pro sebe.. = ekonomicky je elektromobil celkově výrazně dražší než spoalovák a to i kdyby elektřina byla opravdu zadarmo (jakože neni)..
OMV už jednou s prémiovkama fixlovalo - v drahým stojanu měli normální. Takže radši Čepro a VIF si dolejt sám.
Smysl má tankovat naftu v D, tam je kvalitní už základová nafta a nemusí parametry horší nafty dohánět aditivama...
Promon - VIF jednoznačně neni placebo. Ale když máš nový auto, jezdíš stovky km denně a netankuješ topný olej na vesnici tak je to jedno, tam bych to taky neřešil.. Když po 300kkm odejdou vstřiky tak vemeš další auto, s aditivací by vydržely třeba o 100kkm víc.. A jsou i motory citlivý na mazivost nafty, tam na "topnej olej" hrozí riziko zadírání čerpadla/ vstřiků dost brzo, u nich aditiavací prodloužíš životnost o dost.. A na starým TD byl rozdíl normální/ aditivovaná nafta půl litru na 100 km, i to v mrazech mnohem líp startovalo, po přidání plynu nečudilo atd.
ne, tanuji u eurooil nebo u Silmet-u, naftu bez biosložky...aditiva si přidávám sám...OMW lže, mají obyčekjnou naftu která je předražená proto vymýšlí k palivu další přovlastky...na čerpaci stojany OMW jezdí lidé na kávu, kroasány nebo pizzu...je to víc fástfúd než benzinka...
jediné palivo které funguje - trochu delší dojezd a pocitově lepší krouťák ve stoupání - to je verva u benziny
Zhroutil se mi svět. Vaše odpověď je něco, jako přiznání rabína, že chodí pod převlekem do mešity U takového zapáleného propagátora elektromobility bych čekal, že tankuje u nejbližšího superchargeru.
Jak je to s tím kázáním vody a pitím vína?
to mi připomíná večně vylidněnou čerpačku OMW na Domažlické ulici v Plzni, 100 metrů od stojanů ONO, kde je palivo o 4,Kč / litr levnější
tady člověk v praxi vidí jak funguje neviditelná ruka trhu...když má jeden marži 5 korun na litr a druhý 0.60,- Kč a ty 4.40,- Kč dohání množstvím prodaného paliva...tady slovo maxxx klienty nepřiláká...kéž by podobná konkurence byla všude
Zdarvím, kolegovi jsem poradil VIF a nemůže si to vynachválit. Už na něj jezdí asi půl práce. Kvalita paliva stejná, jako kdyby jste měli VERVU 100 ,či ten OMV zázrak. Motory mají tižší chod, lépe jedou a spotřeba trochu klesla. Nejvíce to poznal kolega na své Škodě Scala, motor neskutečně ztichl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.