Nejste přihlášen/a.
Topit ti to musí už po 5 kilometrech alespoň trochu. Ale jestli se to pořádně nechce ohřát ani po 30, tak bych hledal chybu v zařízení nazývané jako termostat. Už jsem pár aut měl napříč spektrem a vždycky mi jeho výměna problém vyřešila, když se mi stala minimálně podobná věc. Nicméně pokud nemáš možnosti, jak to řešit teď během tohohle hnusného mrazu, tak tam před chladič práskni krabici a uvidíš, že to bude lepší.
A co takhle dečku , karton před mřížky . Aby motor nebyl chlazen náporem vzduchu . Nezavřít upně , ale aby něco šlo na chladič . To je jen moje všeobecná rada (neznám auto)
To je blbost. Kazdy motor ma termostat. Ten drzi ohrivanou vodu jen v bloku motoru a radiatoru topeni. Az blok ohreje vodu na cca 90 stupnu celsia, pak pusti vodu do chladice. Tudiz, nez je motor ohraty, muze chladny vzduch do chladice foukat naporem vetru jak chce. Vada bude v termostatu. Nedovira a pousti vodu do chladice. Jedine byste musel jet neustale 200km/h aby ten napor vetru ochlazoval az samotny motor. Ale to je taky blbost, protoze pri takove rychlosti by uz motor produkoval takove odpadni teplo, ze by se taky ohral.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.