Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škubání auta při jízdě

Od: romansuttr odpovědí: 8 změna:

když zmáčknu plynový pedál až na doraz , začne se motor jakoby dusit a auto při jízdě škube. Včera jsem natankoval plnou nádrž čerstvé nafty . Dnes mráz -12 stupňů.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

málo nafty asi někde přimrzla jak je starej palivovej fitr?

romansuttr
hodnocení

3-4 roky asi

asi bych začal novým filtrem

kare
hodnocení

0x
Možná by pomohlo napsat víc, než jen naftové auto.
romansuttr
hodnocení

Mazda 5 , r.v. 2006 , najeto 220 000km , obsah 2,0. Napadlo mě jestli to nemůže být vadný vstřik nebo přimrzlá nafta

asd1

Přimrzlá nafta je teď nejpravděpodobnější.. = do tepla + zimní VIF (pokud nemáš garáž tak dolít teplou naftu z kanystru)

romansuttr
hodnocení

ale začalo to po ujetí cca 6km

hodnocení

0x

Dnes ráno novou naftu... hmm - třeba to bude tou naftou. Tankuju jenom eurooil a vervu od benziny - nikdy jinou, i když mám starý křáp. K tomu mám dvě osvědčené čerpací stanice, kde tankuju 10 let - snad 2x jsem tankoval jinde - jen "na dojetí".

Ale také bych začal palivovým filtrem (není to taková drahá položka - měním ho každý rok s olejem).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]