Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení autorádia s DVD - skáče obraz

Od: dexter* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, koupili jsme si autorádio astoncb.cz/... a po zapojení jsme zjistili nepříjemnou závadu - při nastartovaném motoru, když přehráváme film (dvd), je vše jak má být dokud NEZAPNEME potkávací SVĚTLA ... V tu chvíli začne obraz skákat a kousat se...

Kdepak jsme mohli udělat chybu? :) díki

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

napadá mě, že při rozsvícení světel poklesne napájecí napětí. Zkuste natáhnout vodič o rádia přímo od akumulátoru. Pak se uvidí jestli se závada odstraní.

jarda3*
hodnocení

0x

Nebo pokud by to nepomohlo, muze to byt zpusobeno vetsim zvlnenim napeti pri zatezi (ruseni), tak zkusit nejaky odrusovaci filtr do napajeni.

Kazdopadne hezky kousek, ale prekvapuje mne - to nema digitalni TV tuner? A WinCE 5.0 mi uz prijde taky docela zastaraly, na tom nejnovejsi TT myslim nejede - nejaka moznost upgrade. Taky o necem takovem uvazuju...

chlamak*
To Vam prijde hezky kousek? Silene predrazenej kousek a nic to v podstate neumi... presne jak pisete: "nema digitalni TV tuner? A WinCE 5.0 mi uz prijde taky docela zastaraly"
jarda3*

No ja myslel, ze to je chyba v dokumentaci ;) A ani nevim, jestli se da sehnat neco podstatne levnejsiho - videl jsem kousek za 7 a to teda nee :-P

Jeste je k tomu asi vetsinou potreba prikoupit anteny (GPS, TV...) nebo to byva soucasti sady?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]