Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mam fabii1.0 mpi rok výroby 2019, jsem druhý majitel. Je ještě tři roky v zaruce. Občas se stane ,že nejde zařadit stupen 1. Při odjezdu od domu. Bylo už třikrát v servisu a prý se jim to tam neprojevuje. Spíš mě přijde, že to tam rozběhnou, tak proto. Nebot to tam zkouší jen dva dny. Moc dobře ví,že to bude převodovkou. Prý komunikovali aj s vyrobcem,s nějakým odborníkem jen na tenhle typ převodovky. Jedná se o pětistupnovou. R zmacknout a dozadu.
Nevím jak je chytit u činu. Dokládám i videa, ale prý nemají žadnou váhu. Prý je to specifický ,,rys,, dá se říct. Nevěděl by někdio jak se spojit s tím odborníkem z výroby či tak nějak? Už jsem to nekde na skoda forum četla, ale nepsal kontakt.
Kdyz das kontakt, muzu ho poslat znamym ze skodovacke konstrukce, kteri primo tyto manualy vyvijeji. Ze se s Tebou spoji ale zarucit nemuzu.
Ale nevim, co si od toho slibujes. Servis tim k nicemu nepresvedcis, to by sis jedine musela zaplatit znalce a dat to k soudu, pokud s nima neni k hnuti a pritom je to objektivne vadne. Dost mozna ze jde ale o vlastnost. Tezko rict, skodovku nemam. Take zalezi, jak moc to zaradit nejde. Ono u manualnich prevodovek 1 a R jdou pri stani obcas hur.
Nemame. Napis vnitrni postou, poslu mail. Posles video, zkouknu a kdyz uznam, ze to neni smajdavyma rukama, preposlu to s tvym kontaktem konstrukterum do skodovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.