Nejste přihlášen/a.
Ne. Ale u mikrospanku hlava nikomu vetsinou nikam spadnout nestaci. Daleko drive dojde vetsinou k nehode. Mikrospanek zacina, kdy se nevedome a neovlivnitelne ztrati koncentrace a pozornost. Proste mozek vypne vnejsi věmy. Kolikrat ani oci jeste nejsou zavrene a uz nastupuje mikrospanek, natoz aby hlava padala.
Můj první a zatím (snad) jedinej zážitek s mikrospánkem byl, když na dálnici v omezení x km se jelo 80km/h a skončili svodidla.. auto mírně směřovalo mimo silnic - kde sem na to koukal, mozek mi říkal, voe když nezatočíš vysekáš se.. ale ruce prostě nezatočily. Probralo mě až když přední kolo sjelo z asfaltu... Dost mě to překvapilo.. čekal sem, že mikrospánek je, že se zavřou oči a na chvílu usnu.. ne, že se mi "odpojí mozek" - tohle bylo dost zákeřný.. Takže hádám, že nic takovýho nepomůže...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.